همسایه بالایی ما زنش خیلی آدم روانی و مریضی هست همسایه آزاری که میکنه .تا صبح فقط سر و صداش نمیزاره بخوابیم بهش هم میگیم میگه چهار دیواری اختیاری.بعد من میبینم همیشه کفشهای منو و بچم پایین پله هاست و کثیفه در صورتی که من همیشه تمیزشون میکنم .اونروز یه دقیقه اومدم از خونه وسیله بگیرم دیدم تو پله صدا میاد از چشمی نگاه کردم دیدم زنه جفت پا داره میپره رو کفشام بعد پرت کرد پایین من درو باز کردم بهش فوش دادم بدو بدو رفت پایین .خلاصه منم اعصابم خورد شد ب شوهرم زنگ زدم اونم گفت زنگ بزن کلانتری.کلانتری گفت استشهادیه جمع کنید بیارید پدرشونو در میاریم.خلاصه همسایه های ساختمون جمع شدن گفتن که ما هم دیدیم بچش بچه های توی کوچه رو جمع میکنه میبره بالا پشت بام بازی بهشم میگیم میگه دوس دارم.مدیر ساختمون آدم خوبیه و ریش سفیده زنگ زد که بیان پایین مشکل زنش چیه با ما گفت نمیایم شما بیاید .ما هم رفتیم بالا من جلو درش بودیم دیدم شروع کرد ب فوش های رکیک و تهمت زدن که تو به شوهرم زنگ میزنی و اس ام اس میدی!شوهرت نمیدونه تو چیکاره ای؟؟شوهرته که بهت سواری میده.بعد ب شوهرم گفت ۱۵۰ میلیون طلا شوهرم بهت داده اونو بالا کشیدی وخلاصه هزار جور چرت و پرت.استشهادیه جمع کردیم و همسایه هامون امضا کردن.خلاصه شکایت کردم .میخوام ببینم پدرشو در میارن سر تهمت هایی که زده