2777
2789
عنوان

تنگ بودن مجرای ادرار پسر ۴ سالم

| مشاهده متن کامل بحث + 1677 بازدید | 21 پست
من خودم پیش دکتر مصطفی شریفیان میرفتم از بچگی متخصص کلیه و مجاری ادرار کودکانه  مشکل مثانه دا ...

مطبشون میدونی کجاست ؟

تابلوهای بسیار زیبای نقاشی میکشم برای عروس خانمها و حتی خانمها و آقایونی که به دکوراسیونشون اهمیت میدن.پیج اینستاگرامم رو ببینید خالی از لطف نیست.@aseman_art_galleryy 
تو بیمارستان مفید؟گفتن دردسر داره میشه توضیح بدید قبل و بعدش رو

اره عزیزم، اصلا اسم دکترش رو یادم نمیاد ولی انقدر سرچ و تحفیق کردم گفتن این بهترین اورولوژ کودکان است، مطبشم شلوغ بود، خودش گفت تو مطبم براش انجام میدم با بی حسی ولی شما باید بگیرید دست و پاشو، پسرم سه سالش بود، ولی ما ترجیح دادیم ببریم بیمارستان انجام بده، خودش گفت قبلش باید تو بیمارستان هم ویزیت کنم نامه عمل بدم منتها چون خیلی سرش شلوغ بود تو بیمارستان دو ماه بعد نوبت عملش میشد، که خودش یه دکتر دیگه رو معرفی کرد همونجا بود گفت اونم کارش خوبه،  مجرای ادراری عمل سختی نیس ایشون خیلی وازدن اگه میخواید زودتر انجام شه، که هفته بعدش عمل شد، یه روزه بستری شد و یه بیهوشی کوتاه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم، اصلا اسم دکترش رو یادم نمیاد ولی انقدر سرچ و تحفیق کردم گفتن این بهترین اورولوژ کودکان اس ...

ببین من دکتر اسحق حسینی بردم ولی میخوام ی دکتر دیگه مثلا اسفندیار هم نشون بدم تا ببینم نظرش چیه پسر من ۵ سالشه.کاش اسم دکترش یادت بود ولی بازم ممنونم ازینکه کمک کردی الهی عاقبت بخیر و خوشبخت باشی

تابلوهای بسیار زیبای نقاشی میکشم برای عروس خانمها و حتی خانمها و آقایونی که به دکوراسیونشون اهمیت میدن.پیج اینستاگرامم رو ببینید خالی از لطف نیست.@aseman_art_galleryy 
2805
پیدا کردم احمد خالق نژاد طبری. 

واقعا واقعا ممنونم تندرست باشی عزیزم♥️