نه نه اصلا ربطی نداره طرف خودشم باید بخونه مثلا یه همکلاسی داشتم رتبه بدون سهمیه شده بود جهارصد ب ...
درسته باید بخونی نه که بی هیچ اطلاعاتی نخونده کنکور بدی.میان میگن طرف هیچ درس نخوند فقط باسهمیه پزشکی قبول شد.پس من چراباوجود شاگرد زرنگی وکلی خوندن پزشکی نیاوردم به صرف سهمیه داشتن!
از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره دیگه اینا فکر میکنن مثلا ۴۵۰۰۰ رو سهمیه میکنه جهارصد درحالی که اینطوری نیست
هیچوقت کسی رو از نزدیک ندیدن و یا درست توجیه نشدن.منم فکر میکردم همینطوره ولی دیدم ی بنده خدایی ک بالاترین سهمیه رو داشت اصلا قبول نشد حتی پایین ترین رتبه رو هم نیاورد.ولی همه فکر میکنن طرف بهیاری میاره بهش تخصص قلب میدن😐
رتبتون 10 هم باشه و با استفاده از سهمیه بشه 9 سو استفاده و خوردن حق دیگرانه
عزیزم وقتی قانون این اجازه رو داده و شرع هم گفته اگر طبق قانون باشه مشکل شرعی نداره پس مشکلی نیست!ولی خوب اینکه بدون تجربه و استعداد وتلاشی وارد شغلی شی و باعث ضرر به دیگران شی بله این اشکال داره
از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟
خیلی میخواست مفتخر بشه سهمیه استفاده نمیکرد الان مثلا 400 منطقه 3 پزشکی اصفهان نمیاره ولی 100 سهمیه ...
والا من کلا از سهمیه و اینا سر در نمیارم ولی چون کسی رو دیدم ک اصلا هیچ کجا رتبه نیاورد میگم ب جوهر خود طرف هم بستگی داره.البته ک یکم ناحقی میشه ولی نه اونطوری ک ما فکر میکنیم