2777
2789
عنوان

درخواست عجیب شوهرم از من😐

| مشاهده متن کامل بحث + 8743 بازدید | 22 پست
خواهرشوهر من بیست و چند روز بیمارستان بود و حداقل یک هفته اش رو تو آی سی یو بود بیمارستان دولتی  ...

اره این خرج بیمارستانم دروغ میگن مطمعنم

🌸یه دختر قوی که هیچ وقت بلد نبوده به جز خودش به کس دیگه ای تکیه کنه🌸 همیشه سعی کردم مهربونی رو درتمام مراحل زندگیم اولویت اول زندگیم قرار بدم 🌸من عاشق نی نی سایت و آجیای مهربون این سایتم🌸 یه خواننده خاموش 

شايد بده بستوني از قبل دارن ولي اينكه شما بخواي چيزي درست كني ن لازم نيست انجامش بدي و نبايد از شما مايه بزاره يا رفتار بدي ،،،،،،

من براي ارتقا به اين جهان آمده ام 🤗🤗💐💐

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😐ازپول شماصاحاب وسایل چرت وپرت شدن والامن که پولم نیست داره حرصم میگیره کوفتش شه

بخدا کرونا گرفت انقد دلم خنک شدا که نگوو

🌸یه دختر قوی که هیچ وقت بلد نبوده به جز خودش به کس دیگه ای تکیه کنه🌸 همیشه سعی کردم مهربونی رو درتمام مراحل زندگیم اولویت اول زندگیم قرار بدم 🌸من عاشق نی نی سایت و آجیای مهربون این سایتم🌸 یه خواننده خاموش 

منم خواهرشوهرم خدا میدونه داداشا و زن داداشام چه توقعای بیجایی از من نمیکردن  تا چن وقت پیش فکر میکردم همه جا خواهر به برادر باج میده

میومدن هفته هفته خونم خداشاهده چند سال خونشون نرفتم یعنی رو نمیدادن که برم مبادا زنشون ی لیوان اب بده دستم منم قط رابطه کردم کلا 

عزیزم درسته وظیفه شما نیست .ولی به همسرت بگو ماهیچه بخره بیاره.درست کن ببره .یهو یه اتفاقی میفته برای ایشون بعد میگی کاش درست کرده  بودم .

وخدا نابترین لیلی دنیای من است .
عزیزم درسته وظیفه شما نیست .ولی به همسرت بگو ماهیچه بخره بیاره.درست کن ببره .یهو یه اتفاقی میفته برا ...

نه نمیگم

عزیزم من الان تاپیکت رو خوندم شما انگار ایران زندگی نمیکنی فک‌ می‌کنی پنجاه میلیون خیلی پوله شما خرج یه هفته عزاداری رو حساب کنی والا صد تومن بیشتر در میاد پنجاه تومن چیه مگه که الکی تهمت بزنی

هیچ مادری از مرگ نمیترسد بزرگترین ترس یک مادر این است که فرزندش را در این دنیا تنها بگذارد،درحالیکه میداند کسی مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت
عزیزم من الان تاپیکت رو خوندم شما انگار ایران زندگی نمیکنی فک‌ می‌کنی پنجاه میلیون خیلی پوله شما خرج ...

چی میگی تو مگه گفتم خرج عزاداری شد؟

خرج یه هفته موندن تو بیمارستان و ماسک و غذا گرفتن شده اون همه پول