2777
2789
عنوان

درخواست عجیب شوهرم از من😐

8743 بازدید | 22 پست

ما مرداد ماه کرونا گرفته بودیم کرونا دلتا خیلی وضعیت بدی داشتیم شوهرم ریه هاش درصد بالایی درگیر بود مادرشوهرم فوت کرد بعدش وقتی مادرشوهرم بستری بود شوهرم کارتشو که توش ۵۰ ملیون پول بود  داده بود خواهرش اونم داده بود به شوهرش که از این همه بود ۸ ملیون فقط مونده بود واسمون و کل هزینه بیمارستان ۱۰ ملیون شده بود همراه با آمپولای کرونا بیمارستان دولتی بستری بود مادرش بعد اضافه این پولا معلوم نیس تو یک هفته چیشده شوهر خواهرشم خیلی خیلی ادم ولخرجیه تازگیا رفته واس خودش کلی چرت و پرت گرون گرفته که بابام میگه از پولای شوهرت گرفته اینارو بعد میگه خرج غذا و ماسک شد اخه اون همه پول خرج غذا و ماسک تو یک هفته؟؟؟؟منم چیزی میگم شوهرم میگه توحرف نزن به تو مربوط نیس بعدش الان اون آقاهه خودش کرونا گرفته شوهره خواهرشوهرم شوهرم زنگ زده بود امروز که براش گوشت تو شیشه درست کن ببرم بیمارستان برا ناهارش منم گفتم خب مامانش درست کنه دیگه چرا من مگه وظیفمه بعد شوهرم گفت باشه بابا قطع کرد گوشیرو الان تقصیر من چی بود😏

واقعا حرصم میده خواهرش حتی مانتوی عیدشم شوهر من میگیره خیلی عصبیم 😭

🌸یه دختر قوی که هیچ وقت بلد نبوده به جز خودش به کس دیگه ای تکیه کنه🌸 همیشه سعی کردم مهربونی رو درتمام مراحل زندگیم اولویت اول زندگیم قرار بدم 🌸من عاشق نی نی سایت و آجیای مهربون این سایتم🌸 یه خواننده خاموش 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا درخاست عجیبیه...

آخه زن خودش چرا درست نمیکنه؟ 

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
حق داري اسي،خيلي زور داره،خوب كردي غذا نزاشتي خدا بده شانس منم خواهرشوهرم ولي داداشم يه زنگ نمي ...

شانس دارن بخداا از ترسم بچه دار نمیشم بخدا میگم اون که همه خانوادش زنو بچش خواهرشه و خانودش منو نمیبینه اصلا

🌸یه دختر قوی که هیچ وقت بلد نبوده به جز خودش به کس دیگه ای تکیه کنه🌸 همیشه سعی کردم مهربونی رو درتمام مراحل زندگیم اولویت اول زندگیم قرار بدم 🌸من عاشق نی نی سایت و آجیای مهربون این سایتم🌸 یه خواننده خاموش 

🤯چجوری تحمللللل میکنیییییی

برا خودت انقد خرج کن ک نداشته باشه بریزه پای اونا

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....