2777
2789

اره

وررش هم حتما انجام بده

من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آها  می‌دونی اصن کلا نا امیدم اگه میشد تا ۱۶۰بلند شم خوب میشد😒

من ۲۲ ام

هی میگم کاش ۱۵ سالگی میرفتم ورزش

توی نت هم سرچ کن ببین تا ۱۶ وقت داری 

من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه
مگه ربط داره ب زمان‌کودکی. من پسرم را ۵۶ سانت بدنیا اومد الان هفره ماهشه متوسطه زیاد بلند نیست

نمیدونم برام سواله بعضیا میگن ربط داره ولی مطمئن نیستم خودم دلم میخواد ربط نداشته باشه بچم ۴۹ سانت بود بدنیا اومد خودمون قد بلندیم خونواده شوهرم نه انگار مدل هیکلش شبیه اوناست 

دختر خواهرم ۵۴ بدنیااوند ماشالله الان هفت سالشه مشخصه قد بلنده

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
نمیدونم برام سواله بعضیا میگن ربط داره ولی مطمئن نیستم خودم دلم میخواد ربط نداشته باشه بچم ۴۹ سانت ب ...

من مامانم هم قدیم بابام بلنده دو تا داداش کوچیکه دارم اخوبن خدا رو شکر ولی من 😐