2777
2789
نه  من دو تا بچه دارم  یکی بیش فعال و داغون 😭😭 و تحت درمان  یکی فرشته اسمون از ...

من شنیدم شرایط بدنی و روحی مادر تو بارداری خیلی موثره. شرایط و شدت استرس و ویتامینای بدنتون تو هر دو بارداری و زایمان یکسان بود؟

ببخشید سوالم یه مقدار شخصی بود، دوست نداشتین جواب ندین

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوشحالی یا ناراحت 

عمه ش دختر باهوش و زرنگیه و دوست دارم که اونو الگوش قرار داده 

ولی تو مسئله ی حجاب دوست ندارم مثل اون باشه البته بد نیستا ولی خب نمی‌دونم چ رفتاری کنم که دخترم خودش حجاب منو انتخاب کنه

از کوتهی ماست که دیوار بلند است 😏
چه خبره خودت خواستی یا محبورت کردن 

۱۳ سالگی شوهرم دادن خانوادم  

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤
من شنیدم شرایط بدنی و روحی مادر تو بارداری خیلی موثره. شرایط و شدت استرس و ویتامینای بدنتون تو هر دو ...

بچه اولم رو اشتباه کردم کندر خوردم 😔😔😔 و بیش فعال شد 

دومی رو کندر نخوردم 

من خانوم هستم💃💃💃 از بس منو ترکوندن این نی نی یارا 😡😡الان دیگه به اسمه شوهرشون اومدم ببینم بازم جرات دارن منو بترکونن 🤔🤔🤔9تا سیمکارت و ایمیل به باد دادم از 95تا الان 

خیلییییی تاثیر داره 

خونواده اولین جاییه که ادم برخورد کردن با بقیه رو توش یاد میگیره 

بعدا ها مدرسه هم میره 

ولی فقط مدرسه که نیس 

ادم بیشتر عمرشو با خونوادش میگذرونه 

کم بود محبت عقده 

دروغ گفتن  محبت کردن بخشیدن درست حرف زدن و... همه تو ی خونه یادم میگیره

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم
بچه اولم رو اشتباه کردم کندر خوردم 😔😔😔 و بیش فعال شد  دومی رو کندر نخوردم

اها همین. بچه ها ادب و احترام رو معمولا از نحوه رفتار پدر مادر یاد میگیرن، ولی اینکه از دوران جنینی با کمک تغذیه و بقیه شرایط سیستم عصبیشون چطور بشه دیگه چیز جداگونه ایه.

مثلا میگم ممکنه پسر شما شیطنت و بازیگوشیش زیاد باشه ولی بچه ای نیست که فحش بده

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

نه مخالفم 

ما چهارتا بچه ایم ،سه تامون یه مدلیم 

یکی ناخلف و بی فرهنگ 

تربیت و شرایط یکی بود اما تفاوت زیاد

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد