2777
2789
۷۰ ۸۰ درصد تاثیر داره. لوس بار نیاوردن خیلی مهمه. محبت خیلی لازمه ولی بچه باید از بزرگتر حساب ببره ا ...

دعوا های خاتوادگی. تحقیر جلو جمع لقمه حلال همش به پدر مادرع

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه تربیت درس باشه مدرسه کاره ای نیس

به نظرم نمیشه گفت مدرسه هیچ کاره است 

ولی تربیت هم خیلی مهمه

پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم
نمیدونم گاهی پدرو مادر خوبن اما بچه ناتو درمیاد درحالی که برعکس هم زیاد دیدم به خود بچست

خو اونا که خوبن بچشون بد در میاد دعوای خانوادگی توشون زیاده همیشه رفتار کلی نیست بعضی وقتا رفتارای جزئی اثر داره

رفتار پدر مادر اثر داره 

حالا یا همون رفتار رو اموزش میبینن یا بدشون میاد و برعکسش میشن 

پدرشوهر من سیگاریه همه ی بچه هاش از سیگار متنفرن چون پدرشون سیگاری بوده 

بیسواده 

همه بدشون میاد تحصیل کرده هستن 

یه دوستی دارم پدرش خیلی بیعار هست کار نمیکنه و ...خودش مسیولیت پذیر و تلاشگر 

تو خانواده ی خودمونم خیلی تفاوت بین ما بچه ها و پدرو مادرمون هست

ببخش باران!تو می باری و ماهی شسته نمی شویم…!
مگه میشه همچین چیزی😢

بله می شه.یه دونه از پسرهای امام علی پسر خوبی نبود یاپسر نوح .

همین سید جواد هاشمی بازیگر تعریف می کرد پدرش مشروب خوار و... بوده.

شما هنوز بچه نداری.وقتی بچه دارشدید وواقعیت ها رو دیدی ومی فهمی همت چیز دست تو نیست وبه خیلی ازچیزها ربط،داره

همیشه اینجوری نیس درسته خانواده تأثیر خیلی زیادی داره ولی دوستوهم تاثیر داره 

پسرنوح با بدان بنشست خاندان نبوتش گم شد

و اینکه یکی از پسران امام هادی ع ناخلف بودن متاسفانه 

پس بااین امر میشه فهمید همیشه این نیس عوامل مختلفی تاثیر داره 

ان شاءالله تو نسل ما فرزند صالح باشه فقط🙏

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
خو اونا که خوبن بچشون بد در میاد دعوای خانوادگی توشون زیاده همیشه رفتار کلی نیست بعضی وقتا رفتارای ج ...

آره الان مثلا تو یه خانواده یه پسر خوب فهمیده در میاد یکیشون هر دم بیلی تربیت یکی ولی عوامل دیگه هم تاثیر داره

رفتار پدر مادر اثر داره  حالا یا همون رفتار رو اموزش میبینن یا بدشون میاد و برعکسش میشن  ...

ولی خانواده ما همه شون رفتارشون اونجوری که باهاشون رفتار کردن.

منم به ظاهر با بابام خیای تفاوت دارم ولی در باطل در اثر ضربه ردحی تغیر درونی زیاده 

بله می شه.یه دونه از پسرهای امام علی پسر خوبی نبود یاپسر نوح . همین سید جواد هاشمی بازیگر تعریف مد ...

میشه اسم پسر امام علی رو بگید که ناخلف بودن؟ 

من پسر امام هادی میدونم ولی این رو اولین باره میشنوم

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..