2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونایی هم که میگن چرا یکی میره با رفیق بد و این حرفا،اینا چیزایی نیستن که صد در صد ربطی به خانواده داشته باشن بیشتر بخاطر شرایط زمانه و جامعست،مثل اینه که بگیم چرا من الان همش گوشی دستمه و اهل فضای مجازی هستم ولی پدر و مادرم اینجوری نیستن،خوب اونا وقتی تو سن و سال من بودن تو شرایطش نبودن شاید اونا هم اگه جای ما بودن اینجوری میشدن

...
آره الان مثلا تو یه خانواده یه پسر خوب فهمیده در میاد یکیشون هر دم بیلی تربیت یکی ولی عوامل دیگه هم ...

دقیقا

این مثالش فرااوونه.تو یه خانواده با یه پدر مادر می بینی بچه ها از زمین تاآسمون باهم فرق می کنن

پس نتیجه بگیر یه چیز نسبی ولی خوب آدما اصل و ریششون باید خوب باشه

ببین من تو فامیل خودمون می بینم 

با اون بچشون که ید رفتار کردن بد و بی فکر و بی ادب شدع

اون بچشون اخری بود خوب رفتار کردن خوب و عاقل شدع

مامان شون مومن بود بچه هاش بی دین شدن مشکل از تند روی و خشک و مذهبی بودن مامانه بود

مامان منم خشک مذهبی داره منو تز دین فراری میده

ببین من تو فامیل خودمون می بینم  با اون بچشون که ید رفتار کردن بد و بی فکر و بی ادب شدع اون ب ...

هست دیگه همین دین مامان من خشک و مذهبی بود ولی خواهر بزرگم خیلی مقیدازته دل ولی ما نه  

با احترام من صد در صد رو قبول ندارم 

دختر من ۵سالشه همه رفتارای همه‌ی ۱۶ ساله ش رو داره تکرار می‌کنه البته رفتارای بدی نیستا 

به طور مثال من محجبه و چادریم خواهر شوهرم مانتویی و موهاش از سالش بیرونه 

دخترم مهد می‌ره همش میگه موهامو از پشت بباف از مقننه م بیاد بیرون یا میگه چادر گرمه چرا می‌پوشی من می‌خوام مثال عمه بشم وو 

یا مثلاً عمش خیلی درسخون هست دخترم عااشق درسه درصورتیکه که من اصلا دانشگاه نرفتم 

بچه فقط به مامانش نگاه نمی‌کنه ولی خب مادر هم می‌تونه مدیریت کنه رفتار درست رو بچش تقلید کنه و غلط رو نه

از کوتهی ماست که دیوار بلند است 😏
عزیزم تا وقتی بچه نداشته باشی واز نزدیک درک نکنی هر چی ما بگیم حرف خودتون رو می زنید. یکی از روانشن ...

خودمم بچه دار شم اگه اون بد شه مقصر خودمم یا باباش اطرافیان رو دیدم اونا که بد شدن تقصیر مامان بابلشونه

هست دیگه همین دین مامان من خشک و مذهبی بود ولی خواهر بزرگم خیلی مقیدازته دل ولی ما نه    

وووی تو خونه ما غیر گریه هیچی حلال نیست خو بعد میگه جزا از دین فراری شدی

مامانش رو می شناسی 

امام علی ع دو همسر بیشتر نداشتن که بچه اورده باشن 

یکی حضرت زهراس و دیگری ام البنین 

همسر حضرت نوح هم فرز بدی نبودن 

عزیزم این حرف شما درست نیست هرچند میگم بله تربیت نقش داره و همه چی نیس یکی ممکنه طمع یا اینکه هم نشین روش تاثیر بذاره

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
امام علی ع دو همسر بیشتر نداشتن که بچه اورده باشن  یکی حضرت زهراس و دیگری ام البنین  همس ...

اکی. اخه من اطرافیان خودمو دیدم همه شون رفتارشون طبق اون چیزی که باهاشون رفتار شده

خود من از کمبود زیاد تو گوشیم

منم همینطور از تنهایی و کمبود محبت اینجوریم،به جرعت میتونم بگم ۹۰ درصد رفتارایی که الان دارم بخاطر خانوادمه،البته پدر و مادرم هم تقصیر زیادی ندارن اوناهم از پدر و مادرشون چیزی یاد نگرفتن

...