2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممکنه از نوجوانی تحت تاثیر محیط و دوست قرار بگیره.صد درصد تحت تاثیر پدر مادر نیست

شاید تو خونه کمبود که میرن با دوست بد.

خانواده باید یاد بده با کی باشی

شاید تو خونه کمبود که میرن با دوست بد. خانواده باید یاد بده با کی باشی

حالا تو الان رو مود مخالفتی.ولی هرچقدم طرف خوب و خانواده خوب و بی کمبود باشه ممکنه این اتفاق تاثیرپدیری ا محیط رخ بده.

تورو سننه قربونت برم!!!!
شاید تو خونه کمبود که میرن با دوست بد. خانواده باید یاد بده با کی باشی

من تو مدرسه درسم خوب بود و ممتاز بودم.اونم تو راهنمایی.یه مدت با یه بچه خنگ و درس نخون جور شدم خودمم داشتم درس نخون میشدم.تازه دختر بدی اپ نبود.فقط درس نمیخوند.به همین راحتی ادم تاثیر پدیره

تورو سننه قربونت برم!!!!
بله‌بچه ها اینه تمام قد رفتار پدر و مادر هستند،بزرگ ک شدن از اجتماع و پوستان تاثیر می پذیرن

من از اجتماع هیچ وقت تاثیر نگرفتم رفتار مثبت یا منفی م از خاتوادع بود

به حرف راحته ولی به تربیت سخته ولی حرفم واقعیته

عزیزم تا وقتی بچه نداشته باشی واز نزدیک درک نکنی هر چی ما بگیم حرف خودتون رو می زنید.

یکی از روانشناسای معروف می گه وقتد بچه نداشتم پنج تا نظریه درباره ی تربیت داشتم .الان پنج تا بچه دارم وهیچ نظریه ای ندارم.