2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامانای فرشته منم 4آبان دنیا اومده
اجازه هست؟
و ما هنوووووووووووووووز لبخند میزنیم نجیب میمانیم به مردمان وفا میکنیم مادرمیشویم برای فرزندمان مادری می کنیم خانه مان را گرم و پر مهر میکنیم و برای زناشوییمان سنگ تمام میگذاریم
دینگ دینگ کسی نیست؟
و ما هنوووووووووووووووز لبخند میزنیم نجیب میمانیم به مردمان وفا میکنیم مادرمیشویم برای فرزندمان مادری می کنیم خانه مان را گرم و پر مهر میکنیم و برای زناشوییمان سنگ تمام میگذاریم
مامان مینا از بالای صفحه نی نی سایت برو بخش شیر خواران بعد اونجا برو توی ماهش ببین

مامان قاصدک (فینگیل سابق)

1390/12/8 6:52 ب.ظ

خانومی غذاشم اگه خودت تو خونه پوره سوپ و حریره درست کنی بهتره بهترین مارک غذای آماده هم مواد نگه دارنده داره هم شرایط حمل و انبار داریش از نظر دما و نور و... مشخص نیست

خانومی غذاشم اگه خودت تو خونه پوره سوپ و حریره درست کنی بهتره بهترین مارک غذای آماده هم مواد نگه دارنده داره هم شرایط حمل و انبار داریش از نظر دما و نور و... مشخص نیست

مامان قاصدک (فینگیل سابق)

1390/12/8 6:53 ب.ظ

خانومی توی همون قسمت شیرخواران طرز تهیه غذای کمکی هست
دختر منم خیلی بیتاب بود دکتر بردیش

خانومی توی همون قسمت شیرخواران طرز تهیه غذای کمکی هست
دختر منم خیلی بیتاب بود دکتر بردیش
خانومی توی اون صفحه سوا پرسیده بودی جواب دادم اینجا برات کپی کردم
دختر شما کی به دنیا اومده؟
یوهو کجایی؟
بچه ها سلام .
پسرمن 3ماهش تازه تمام شده ولی همش صبحای زود ازساعت6-5 صبح توخواب غور غور ونق نق میکنه اگه 2ساعتم ورش ندام ول نمیکنه تا اینکه بلندش میکنم آروم میشه( درضمن گشنه هم نیست).میخواستم بدونم آیا بچه های شماهم اینطوری هستندوطبیعی هست یانه؟واصلا برای چی اینکارو میکنند.....؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آن روز که همه به دنبال چشم زیبا هستند، تو به دنبال نگاه زیبا باش
2810