2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.منم رفتم دکتر دوستان گفت هفته هشت بیا برای سونو .برای تشکیل قلب.الان هفته شش هستن.اخرین پریم سوم اذر بود.... مغزیجات زیاد بخورید بادام...گردو..خرما.انار به .. به جلوی سقط رو میگیره.. من فقط نفخ زیادی دارم که دکترم گفت غذاهای باددار نخور
وقتی چترت خداست ...
بگذار ابر سرنوشت، هرچه میخواهد ببارد ....
غزال جون این تاریخی که از اول منس (پریود) قبلی حسا میشه و اکثر دکترا اینطوری حساب می کنند در واقع دو هفته اول به پوچی میگذره و به جای 38 هفتهبارداری رو 40 هفتهدر نظر می گیرن . درستش اینه که 15 روز به تاریخ منس تون اضافه بشه که حدودا تاریخ تخمک گذاری میشه از اون تاریخ بشماری البته خیلی فرق چندانی با هم نداره . سونوگرافی که تاریخ دقیق رو نشون میده نه از روی حدس و تاریخ قبلی پریود.
در میان مردمی که می دوند برای زنده ماندن، تو آرام قدم بردار برای زندگی کردن...
بچه ها دکتر ویدا برای من ژل شستسوی سروینا هم نوشت که هفهای یکبار استفاده کنم رای جلوگیری از عفونت احتمالی. من فردا صبح با دکتر فروغ شادانلو وقت دارم چون از قدیم دکترم ایشون بودند و برای مراقبت های قبل از بارداری هم تحت نظر ایشون بودم. حالا موندم بین ویدا عمید و فروغ شادانلو کدوم رو انتخاب کنم دارم... مشکلم با فروغ فقط جای پارکه :(
بچه ها راستی غذاهای دریایی مجاز برای دوران بارداری : ماهی قزل آلا رودخانه - ماهی سالمون - ماهی سفید - میگو . البته کلا به خاطر وجود جیوه تو ماهی از مصرف هر ماهی که نمیشناسید پرهیز کنید. (دیشب همسری واسه من میگو درست کرد خوردم ) هفتهای 100 گرم رو دکترا برای رشد مغز جنین مناسب می دونن.
پری جون برو به {نی نی سایت من} از منوهای موجود تیکر بارداری رو انتخاب کن و تاریخ زایمانت رو بزن گلم . اگه باز مشکلی داری تو قسمت تماس با ما برای ادمین سایت پیغام بگذار رسیدگی میشه.
بچه ها من شاغلم روزی 9 ساعت پشت میز نشستم . البته تقریبا هر یک ساعت بلند میشم چند قدم راه میرم اما خیلی سخته چون تو شرکت به کسی نگفتم هنوز کسی درکم نمیکنه :( حس می کنم همش بوی پا میاد روی 2 ساعت هم رانندگی می کنم
مهرنوش جان مرسی بابت اطلاعات خوبی که اینجا گذاشتی اگه پیش شادانلو رفتی و خوب بود به منم بگو من فعلا پیش ماموریان میرم منم شرایط کاریم مثل تو و هنوز به هیچ کی نگفتم بدیش اینه که من 3 و4 ساعت اول روز حالم بد .این که اذیتم میکنه
امیلی جون من قبلا هم برای اقدامات اولیه پیش دکتر شادنلو رفتم خیلی دکتر خوبیه و از اونجایی که چند تا از صمیمی ترین دوستام پیشش میرفتن خیلی همراهه یکی تو هر شرایطی خودش و برای زایمانت حتی از سفر برمیگرده برعکس بعضی از این دکترا که مامانهایی که ماه آخرشونه یهو ول میکنن میرن مسافرت. بچه ها جوشانده مخصوصا گل گاوزبان و پونه هم خطرناکه مصرف نکنید.