2777
2789
سلام اگر دنبال سیسمونی خاص هستید اینجا رو هم نگاه کنید:) آدرس تاپیک اصلیمون توی لینک هست لایک یادتون نره:) http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1046342
طراحی و تولید پوشاک تم دار و منحصر به فرد و دکوراسیون اتاق کودک. با این شماره تماس بگیرید:09017622255

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامانهای گل من هم برای اولین بار در اولین ماه اقدامم باردار شدم تاریخ زایمانم 10 شهریور 94 تخمین زده شده اما از اونجایی که در صورت سزارین دوهفتهزودتر خواهد بود شاد هم اواخر مرداد باشه :) به هر حال خوشحالم که مادر شما دکتر هم رفتمبرام سونوگرافی نوشت برای دو هفته اینده (یعنی در هفته هشتم) برم. پیش یک دکتر دیگه هم می خوام برم.
در میان مردمی که می دوند برای زنده ماندن، تو آرام قدم بردار برای زندگی کردن...
کسی نیست ؟!! من پیش خانم دکتر ویدا عمید رفتم ایشون خیلی مثبت بودند و با حوصله به همه سوالهام پاسخ دادند . چون کمی زیر دلم درد دارم گفت فعلا شنا نکنم و ورزشی هم به جز پیاده روی سبک انجام ندم. شیاف پروژسترون داد بهم که گفت هیچ ضرری نداره اما درد زیرشکم رو تسکین میده و خطر احتمالی سقط رو از بین میبره. من خیلی خیلی در مورد اوایل بارداری مطالعه و تحقیق کردم. ممنوعیتهای غذایی : جگر-زعفران- دارچین- گلپر- مغز-بادام زمینی حتما در روز 4 سهم لبنیات بخورید میتونید 2 لیوان شیر کم چرب یک کاسه ماست و یک لیوان دوغ بخورید. (بستی و کشک هم هر گدام یک سهم لبنیات محسوب میشن) همگی اطلاعاتتون رو با هم در میون بگذاریم. استرس نداشته باشید و تا حد امکان آروم باشید تا بچه آرومی هم بدنیا بیارید.
در میان مردمی که می دوند برای زنده ماندن، تو آرام قدم بردار برای زندگی کردن...
سلام مامانی گل. منم پنج هفته و سه روزمه . مطالبتون خوب بود مخصوصن دارچین و گلپر ... این دوتارو نمیدونستم. بچه ها کاسنی چی؟ ضرر نداره؟ راستی دخترای تهرانی کجا میشه کلاس ورزش بارداری رفت کسی میدونه؟
آره. پنجشنبه سونو کرد ساک رو دید دقیق گفت پنج هفته و یک روزمه. گفت دو هفته دیگه برای قلبش برم. حالا فردام یکسری آزمایش بدم. چون این ماه عفونت ادراری هم داشتم دکتر گفت باید کنترل بشه