2777
2789
شرایط کنکور تغییرده عزیز جان از سال بعد اگه اجرا شه  دیگه زیر گروه ها و ضرایب درسی ور داشته م ...

سال دیگه منظورت ۱۴۰۱ یا ۴۰۲ که کلا کنکور یه شکل دیگه میخواد کنن یعنی فقط تخصصی و کنکور دو مرحله ای و...؟

سال دیگه منظورت ۱۴۰۱ یا ۴۰۲ که کلا کنکور یه شکل دیگه میخواد کنن یعنی فقط تخصصی و کنکور دو مرحله ای و ...

۴۰۲

از خانوادم متنفرم :)                               🖤Kurdistan 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله که مهمه کی میگه مهم نیس رو رتبه کشوری تاثیر داره و قبولی پزشکی ازاد منوط به رتبه کشوریه حداقل ۳۰ ...

یا خدا بلاخره مهمه یا نه بدتر گیج شدم

باشه تو خوبی اصلا تو راس میگی🙂💔
یا خدا بلاخره مهمه یا نه بدتر گیج شدم

مهمه در حدود درصد ۳۰

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
مرسی

🍭🌹💝موفق باشی

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
فدات عزیزم 😘

خدا نکنه گلم

بخون تا جایی که من میدونم روی یه چیزی تاثیر داره حالا با رتبه کشوری یا تراز که اونا هم مهمه اونقدری ...

بله درسته مرسی عزیزم

شما همیشه منو راهنمایی می کنین

باشه تو خوبی اصلا تو راس میگی🙂💔