2777
2789
عنوان

راهنمایی مراحل ثبت نام در نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 88748 بازدید | 438 پست
سلام تا حالا 3 بار برای قسمت (تماس با ما) پیغام گذاشتم اما اصلا رسیدگی نشده آقای زاهد و نی نی یار های محترم لطفا لطفا لطفا به داد من برسید من بعد از تغییرات سایت نتونستم وارد کلوپ ها بشم بعد از کلی پیغام ارسال کردن و نتیجه نگرفتن به این نتیجه رسیدم کاربری جدید بسازم ولی زهی خیال باطل که من بتونم با کاربری های بعدی هم وارد کلوپ ها بشم هر دو تا کاربری جدیدی که ساختم مشکلی یکسان داشتن و اون این بود که هر وقت کاربری و کلمه عبور را برای ورود به کلوپ ها وارد می کردم پیغام میداد کاربری یا کلمه عبور اشتباه است در صورتی که من با همون کاربری ها و رمزها وارد تمام قسمت های سایت میشم ولی فقط برای ورود به کلوپ ها مشکل دارم شما را به جون هر کی دوست دارید حداقل اگر مشکلم را حل نمی کنید لااقل جوابم را بدید این خیلی بد هست که شما اصلا هیچ جوره جواب من را نمیدین این یعنی اصلا به کاربراتون اهمیت نمی دید
خدایا شکرررررررررررت تا الان خودت حفظش کردی از این به بعد هم در پناه خودت نگه دار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ست نقاشی کودک در یک بسته بندی مناسب با قیمت واقعا مناسب این ست شامل 12 تا مداد رنگی و 6تا ماژیک و 8تا پاستل روغنی و یه آبرنگ 8رنگه به همراه مداد و پاک کن و تراش . این محصول رو داداشم خودش از ترکیه میاره و من خودم برای سونا و مونا برداشتم و قیمتش نسبت به بازار خیلی ارزونتره: پنجاه هزار تومان. مهمترین مزیتش اینه که خودش یه کیف پلاستیکی محکم داره که میشه همه چیو گذاشت توش و محکم درشو بست دوم اینکه زیر دست بچه ها یکبار مصرف نیست و عمری هستن. جنس های عادل کیفیت خیلی خوبی دارن و با فابرکستل برابری می کنن.(مثل اینکه پخش کننده جهانیشون هم یه کمپانیه) خودم قیمت کردم تو مرکز شهر(هفت تیر) 85 هزار تومان می دادن. در حالی که شما از ما با قیمت 50هزار تومان می خرید و اگر هزینه پیک یا پست پشتاز به هر شهری رو هم حساب کنید به 60 هزار تومان هم نمیرسه. شماره داداشمو می نویسم چون واقعا با دو تا بچه نمیرسم تو وایبر فعالیت کنم سوالای دیگرو هم میتونین از طریق viber بپرسین 09389055009 کلیک کنید: http://bazar.ninisite.com/Agahi/%D9%86%D9%82%D8%A7%D8%B4%DB%8C_%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C_%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86_-4415.html
فروش اسباب بازی با ارزانترین قیمت http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1120575
اه این چرا اینجوریه؟؟؟من شبانه روز تو نی نی سایت بودم..حالا برا هر قسمتش یه قر باید بیاییم..توروخدا ..تو رو به فاطمه زهرا قسمتون میدم به قبل برش گردونین..من اصلا نمیتونم سرچ کنم!!!!!!!!!!!!!!!!
چرا کاربری دوست من تایید نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدایا تو برای من همان کاری را بکن که در لیاقت تو و پادشاهی تو است، نه آنی که در لیاقت من باشد......................دیگه تصمیم گرفتم از این به بعد شاااااااااااد باشم بیخیال همه چیز و همه کس[smiley]s/sm_63.gif[/smiley][smiley]s/sm_04.gif[/smiley]
آقای زاهد(نی نی یار) چرا کاربری دوست من تایید نمیشه چند روزه ثبت نام کرده ولی هنوز تایید نشده mahsa81
خدایا تو برای من همان کاری را بکن که در لیاقت تو و پادشاهی تو است، نه آنی که در لیاقت من باشد......................دیگه تصمیم گرفتم از این به بعد شاااااااااااد باشم بیخیال همه چیز و همه کس[smiley]s/sm_63.gif[/smiley][smiley]s/sm_04.gif[/smiley]
2810