2777
2789
عنوان

جمعیت زیاد استرس می گیرم

395 بازدید | 42 پست

مثلا از همه بیشتر موقع امتحانات که هم دانش جوها جمع هستن.بیشتر از آدما استرس دارم تا امتحان حتی با اینکه امتحان رو خوندم و به خودمم رسیدم بازم از همه خجالت میکشم سرم رو میندازم پایین 

یه حسیه دست خودم نیست چی کار کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشاوره برو.بررسی میکنه ریشه یابی میکنه خوب میشی

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
بعنوان مشاور و روانشناس و کسی که مجری هستم و سابقه فراوانی دراجرای استیج و همایش و سمینار دارم میتون ...

حالا نمیدونم منظورتون واقعا مشاوره بود یا تبلیغ کارتون ولی درسته احساس ضعف میکنم 

حالا نمیدونم منظورتون واقعا مشاوره بود یا تبلیغ کارتون ولی درسته احساس ضعف میکنم 

نه تبلیغ نیست بانو من به اندازه کافی 

مراجعه کننده دارم و بلطف خدا تا میتونم

تواین زمینه به خلق خدا کمک کردم و میکنم

مجری صحنه ؛ شاعر بداهه سرا ؛ مشاور👦
نه تبلیغ نیست بانو من به اندازه کافی  مراجعه کننده دارم و بلطف خدا تا میتونم تواین زمینه به خ ...

ببخشید یه سوال داشتم دختر من قبلا خیلی روابط اجتماعی خوبی داشت مخصوصا با بزرگترها خیلی خوب صحبت و برخورد میکرد حتی میتونم بگم پررو بود  ولی الان تو این دوسال که کرونا آمده وهمیشه تو خونه هستیم وخیلی کم بیرون میبرمش خجالتی شده 

و خوب با دیگران ارتباط برقرار نمیکنه یامیگه خجالت میکشم یا میگه استرس دارم خیلی  نگرانش هستم  نمیدونم 

اوضاع بحالت عادی برگرده خوب میشه چون تا قبل کرونا بچه اجتماعی و شادی 

بود. شما گفتین مشاور هستید لطفا راهنمایی ام کنید. ممنون 💚

ببخشید یه سوال داشتم دختر من قبلا خیلی روابط اجتماعی خوبی داشت مخصوصا با بزرگترها خیلی خوب صحبت و بر ...

چنانچه تمایل دارید میتونم تلفنی راهنمایی کنم بانو

اما خب قطعا باتوجه به پشتوانه قبلی با دیدن یکسری

فیلمها یا خوندن کتابها توسط بزرگتری مثل شما میتونه به روال طبیعی برگرده 

مجری صحنه ؛ شاعر بداهه سرا ؛ مشاور👦