2777
2789
عنوان

مامانهای خرداد نود (قسمت دوم)

| مشاهده متن کامل بحث + 501220 بازدید | 17214 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به مامانهای گل

من بعد از مدتها اومدم

ممنون از همه خاله های مهربون رادمان که تولدش رو تبریک گفتن بووووووووووووووووس از طرف رادمان و مامانش

دیگه بچه ها بریم کلوپ ؟

اینجا نیایم؟ من دیر به دیر میام میخوام ببینم هر دو رو چک کنم؟
کیانا جان نه دیگه اینجا نیا عزیزم.. فقط بیا کلوپ...
بهترین اتفاق زندگی من در سال 93 رفتن به پابوس سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) بود.. خدایا شکرت که منو لایق این سفر دونستی.. http://www.taranomemehr.blogfa.com **وبلاگ ترنم مهر**
سلام دوست جونا خوبییییییییییییییییین........ دلم براتون تنگ شده بود

من الان 14 هفته و4 روزمه....تکونای نینی رو الان دو روزه حس کردم..یه وقتایی سمت راستم یه چیزی مثل فشار

پوستم وکشیدگی حس میکنم...تنگی نفس کمی... یه تیکه از لگن یا کمرم درد میکنه..رگ پام یک بار گرفت....سینه

هام قهوهای روشن ام سر ریحانه قهوه ای به سیاهی بود ... علایم به ی میخوره

تو هفته 13 و6 روز دکترم با شک وتردید گفت احتمالا دختر اما مطمئن نیست باید سه هفته دیگه چک بشه

نمیدونم قسمت چیه... همش استرس ونگرانی دارم... دست خودم نیست چیکار کنم

الانم دارم شله زرد درست میکنم .برای شهادت امام موسی کاظم..

التمااااااااااااااس دعااااااااااااااااااااااا

برای حاجتم یه صلوات میفرستی خیلی ممنونم التماس دعا
سلام سلام
عیدتون مبارک دوست جونا
رویا جون بسپار به خدا. اون خیر ما رو بیشتر از ما می خواهد. اینده ما و خیلی چیزهای دیگه رو می دونه. بعدا ما حکمت کارهاش رو می فهمیم. دعاهایی که برای پسر دار شدن هست امتحان کردی؟

تولد همه گلهای خردادی مبارک باشه. دیگه داره ماه تولدشون تموم می شه. همه مامانها خسته نباشید!
2810