2777
2789

ببین از نظر من وقتی کسی وسط شما خبر چینی میکنه خودش هم یه چیزی پشتتون گفته که زن عموت ب خودش اجازه داده یه چیزی بگه.شاید خبر چین حرفای دل خودشو هم ب پای زن عموت بسته.

بنظرم وقتی سفره غیبت وسط یه مجلس پهن میشه حتما صاحب سفره و مهمونا اون وسط همشون از اون سفره بهره بردند.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید باورت نشه اما تاحالا ندیدمش 😁

هی تو پرَنسِس بابا !!اگه بابات پسوُردِ گوشیتو پیدا کنه که میشی مرحومه مغفورِ بابا                               ساقه طلایی کی شد ۱۰ هزار تومن؟ تو این مملکت خفه هم نمیشه شد دیگه  

من یه زندایی دارم مجرد بودم برای داداشش چندبار اومدخواستگازی و جواب نه دادیم....ازدواج کردم ۱۱ساله داره پشت سرم حرف میزنه همش هم دروغ و تهمت.....باورکنین تو این ۱۱سال یبار. به رو خودم نیاوردم. مهم نیست برام .....بهش فکر نکن  هرکاری کنی دهن امثال اینا رو نمیشه بست

من یه زندایی دارم مجرد بودم برای داداشش چندبار اومدخواستگازی و جواب نه دادیم....ازدواج کردم ۱۱ساله د ...

خوب اونوقت رو در رو میشی باهاش؟چ رفتاری میکنی؟

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
خوب اونوقت رو در رو میشی باهاش؟چ رفتاری میکنی؟

اره سالی دو سه بار میبینم. هیچی. طبیعی رفتارمیکنم....حتی به جاری هام زنگ زده که شوهرم بهش پیام میده ‌...بمن یبار زنگ نمیزنه ولی به جاری هام هفته ای یکبار ...اوناهم  دیدن برام مهم نیست دیگه حرفاشو برام نمیارن

اره سالی دو سه بار میبینم. هیچی. طبیعی رفتارمیکنم....حتی به جاری هام زنگ زده که شوهرم بهش پیام میده ...

آفرین بهترین کاره

اگه حرص میخوردی اونا موفق بودن تو خبرچینی

منم باید بی اهمیت بشم

آفرین بهترین کاره اگه حرص میخوردی اونا موفق بودن تو خبرچینی منم باید بی اهمیت بشم

اره. دقیقا جاریمم میگه زندایی باز پشت سرت حرف زد ولی توهم ک برات مهم نیست ول کن نمیگم. خودش فهمیده دیگ حرف نمیزنه من فقط یه لبخند میزنم. خودش حساب دستش میاد

اره. دقیقا جاریمم میگه زندایی باز پشت سرت حرف زد ولی توهم ک برات مهم نیست ول کن نمیگم. خودش فهمیده د ...

واقعا خیلی خوبه ک قوی هستی جلوشون👌👏