2777
2789
عنوان

تاپیک دعا🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 3177 بازدید | 552 پست

سلام انشاءالله که حاجت روا باشید 🍀 لطفا برای سلامتی و طول عمر مامان و بابای من دعا کنید 🥺 جز اونا کسی رو ندارم 🥺

من یه تک فرزندم که تو این دنیا به جز خدا و پدر و مادرم کسی رو ندارم. تمام راه‌ها به روی من بسته شده و جز دعای شمایی که نمیشناسم و اصلا نمیدونم کی هستید دستم به جایی بند نیست. منه تک فرزند تنها وایستادم جلوی کوهی از مشکلات. خدا میخواد مامانم رو ببره پیش خودش ولی نمیدونه که اگه مامانم بره بابام طاقت نمیاره و زندگی من نابود میشه . خواهش میکنم ازتون دعا کنید تو این دنیا ما هیچکس رو نداریم که برامون دعا کنه... من چشمم به دعای های شماست خواهش میکنم ازتون... و حالا پدرم از پا در اومده !!! اون از مامانم ... این از پدرم ... من موندم ! 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام انشاءالله که حاجت روا باشید 🍀 لطفا برای سلامتی و طول عمر مامان و بابای من دعا کنید 🥺 جز اونا ...

سلام ممنون عزیزم

ان شاالله سایه ی پدر و مادرتون مستدام باشه، خدا براهم حفظتون کنه🤲

براتون دعا میکنم، کامنت بزارین تاپیک دعام🦋
عزیزم اسمم شیدا دعا کن مامان شم خیلی وقته منتظرم  🙏🙏🙏

سلام شیدا جان ان شاالله بزودی دامنتون سبز بشه، از خدا میخوام بچه ی سالم و صالح بهتون بده🤲

سلام میشه برای منم دعا کنین؟ اسمم زهرا
بزرگترین آرزوی زندگیم ظهور امام زمان.
سلامتی و امنیت و عافیت و آرامش برای همه مردم.
بعد هم بینا شدن خودم و مورد رضایت امام زمان بودنم و آرامشم و حاجت روا شدنم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

سلام لطفا برا منم دعا کنین به حاجتم برسم چند ساله منتظرم😔😔😔

خدایا...... آروزهام خاطره شن .....مگه خدا نگفته بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را..... پس کو پس چرا اجابت نمیکنه.....خدایا مصلحتمو با خواستم یکی کن مرسی❤

بچه ها عاجزانه التماس دعا دارم لطفا برام‌ دعا کنید این مشکلی که دارم تمروز حل بشه و اون تماس که ماها منتظرش هستم امروز بشه لطفا 😭🙏🏻⚘

💙لطفا برام دعا کنید حاجت روا بشم مشکلاتم حل بشه خیلی دلم شکسته است💔🍂  التماس دعا 🙏🏻💕.
بچه ها عاجزانه التماس دعا دارم لطفا برام‌ دعا کنید این مشکلی که دارم تمروز حل بشه و اون تماس که ماها ...

سلام عزیزم ان شاالله مشکلتون حل بشه🤲