2777
2789
عنوان

شکلات نارگیلی خونگی اونم بدون شکر دوست داریدد😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1388 بازدید | 79 پست

😍🤩❤❤❤❤🌺

باباکرم میخواد دلو میکشه به دندون 💃😀 باباکرم میخواد جوری همه بگن جون 💃😀😂  باباکرم میخواد دوباره بلرزونه 💃😀😂 جوری یهو خفن میاد که همه کف کنن  برن خونه 💃😀 😂  میریم تعطیلات یعنی میریم یه جا پلاس شیم 😀💃😂 میگم میشه  شمالو ترجیح داد  تو میگی خزه باکلاس شیم 😀💃😂 ساقی هستم چیزی خواستین درخدمتم 😂💃😀🍺 ارسال به تمام کشور 😂😎💃👋🍺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من کیک شکلاتی درست کردم  طعمش عالی بود ولی یه ذره هم پف نکرد☹ مثل لواشک بود ازنازکی

عه عزیزم چرا پس

بیکینگ پودر زدی؟؟

زیاد که تخم مرغو هم نزدی؟خیلی کم ارد و تخم مرغ رو با هم هم بزنی 

من سراشپز نیستم. اما عاشق غذا هستم. عاشق سنت آن، پختن آن و حتی به اشتراک‌ گذاشتن آن. (زک پوزن) با عشق آشپزی کردن کیف دیگری دارد😁🙈یک عدد شیرینی پز🌝 که دوست داره همه رو باهاتون به اشتراک بذاره:)
عه عزیزم چرا پس بیکینگ پودر زدی؟؟ زیاد که تخم مرغو هم نزدی؟خیلی کم ارد و تخم مرغ رو با هم هم بزنی& ...

اره عزیزم زدم یه قاشق مربا خوری☹

سفیده تخم مرغ خیلی هم زدم ولی ارد وزرده رو کم 

میتونه به خاطر این باشه که به جای اینکه بگذارمش توفر گذاشتمش توتوستر؟

دستور گذاشتی؟

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!
اره عزیزم زدم یه قاشق مربا خوری☹ سفیده تخم مرغ خیلی هم زدم ولی ارد وزرده رو کم  میتونه به خاط ...

عه نمیدونم عشقم شاید

من تا حالا تو تستر امتحان نکردم

یه بار توی قابلمه امتحان کن اونم پف خوبی میکنه

من سراشپز نیستم. اما عاشق غذا هستم. عاشق سنت آن، پختن آن و حتی به اشتراک‌ گذاشتن آن. (زک پوزن) با عشق آشپزی کردن کیف دیگری دارد😁🙈یک عدد شیرینی پز🌝 که دوست داره همه رو باهاتون به اشتراک بذاره:)
دستور گذاشتی؟

وای نه متاسفانه ببخشید منو🥺🥺🥺فردا ایشالا بتونم بزارم

این چند وقت درگیر کرونا عم بسختی ویدیو میگیرم اصلا ولی علاقه است دیگه جلوشو نمیشه گرفت😅🙈

وای نه متاسفانه ببخشید منو🥺🥺🥺فردا ایشالا بتونم بزارم این چند وقت درگیر کرونا عم بسختی ویدیو میگی ...

خیلی خوشمزه به نظر میاد

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!
عه نمیدونم عشقم شاید من تا حالا تو تستر امتحان نکردم یه بار توی قابلمه امتحان کن اونم پف خوبی میکن ...

توی قابلمه چطوری؟؟؟

همین مواد بریزم توی قابلمه درشم بذارم روی شعله کم؟

توی قابلمه چطوری؟؟؟ همین مواد بریزم توی قابلمه درشم بذارم روی شعله کم؟

یا میتونی توی فر دست ساز درست کنی فر دست ساز به این صورت که یه قابلمه بزرگ رو بزار گرم شه بعد یه در فلزی یا الک یا رینگ هر چیز فلزی ایی بزار تهش و ظرف کیکت رو روش قرار بده در قابلمه رو ببند بزار بمونه همون حدود ۴۵ دقیقه اینا که زمان پخت کیکه بعد ببین پخته یا نه با خلال دندون♡

یا آره مواد کیک رو بریز داخل قابلمه و بزار روی گاز حتمااا رو شعله پخش کن و درشو دم کنی بزار و ببند تا بپزه.. پفش عالیه

خیلی خوشمزه به نظر میاد

عالیه😻😻میزارم براتون کیف کنید😁😋

الان ویدیو رو دارم درست میکنم

منو تگ کن گفتی

عشقم تاپیک بعد رو از دست نده

واااای عاشقشم حتما بذار

گذاشتممم برو تاپیک بعد😍😋

خدایی بزار منم بعدش تگ کن :|

گذاشتممم برو تاپیک بعد😍😋

اره براز منم تک کن

گذاشتممم برو تاپیک بعد😍😋