2777
2789
عنوان

مامانم می گفت پیاز نخور

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 40 پست

الکیه..

اگر واقعیت داشت 95درصد مردای ایرانی سینه داشتن .چون پیاز میخورن😂

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...

درست ميگه

بلوغ رو جلو ميندازه

ولي براي سايز فعلي تاثير نداره😬

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا داری یا ن😂

هیچی یه ذره که بزور دهن دخترم میزارم

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
خب سینه دراوردن مگه بده؟😐🤔

چمیدونم مامانم میگفت 🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
واقعااا؟؟؟

اره 

دوستم ی زمانی سویا و رب و ادویه و اینارو باهم قاطی میکرد صبونه میخورد یا میان وعده ساندویچ میکرد میخورد

سه ماه سایزش از ۷۵ شد ۸۵

مشاور تحصیلی کنکور با هزینه فوق العاده پایین....اگر کسی رو میشناسید که هزینه گرفتن مشاور رو نداره بهم معرفی کنید❤
اره  دوستم ی زمانی سویا و رب و ادویه و اینارو باهم قاطی میکرد صبونه میخورد یا میان وعده ساندوی ...

عه چند سالش بود؟چاق که نمیکنه؟ 

من ۲۰ سالمه تو شیر دهی هم هستم فایده داره واسم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره  دوستم ی زمانی سویا و رب و ادویه و اینارو باهم قاطی میکرد صبونه میخورد یا میان وعده ساندوی ...

چند سالش بود؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
عه چند سالش بود؟چاق که نمیکنه؟  من ۲۰ سالمه تو شیر دهی هم هستم فایده داره واسم؟

۲۲ سالش بود اون

نمیدونم بعد زایمانم تاثیر داره یا نه

ولی بخور حالا مفیدم هست پروتیین داره 

میشه ی تیر و دو نشون

مشاور تحصیلی کنکور با هزینه فوق العاده پایین....اگر کسی رو میشناسید که هزینه گرفتن مشاور رو نداره بهم معرفی کنید❤
2810