2777
2789
عنوان

نی نی های اردیبهشت 94

| مشاهده متن کامل بحث + 24012 بازدید | 1187 پست
مهتا جون سلام. تو خیلی خوش شانسی که با اولین اقدام جدیت گرفته، منه بیچاره یک سال تو اقدام بودم. من انقده بی بی چک منفی دیده بودم، وقتی مثبت شد باورم نمیشد. یه بار 18 روز عقب انداختم، بیچاره شوشو شونصد تا بی بی خرید، همش منفی شد هر دفعه هم که نشونش میدادم انگار دنیا رو سرش خراب میشد. از اون به بعد دیگه هر چی بی بی میزدم، یواشکی بود و بهش نشون نمیدادم. تا اینکه این بار مثبت شد. باورتون میشه؟ تا صبح بی بی زیر بالشم بود و زیر نور موبایلم نگاش میکردم. هر نیم ساعت یه بارم میرفتم سراغش و نگاش میکردم. میترسیدم نکنه توهم زده باشم. اومدم اینجا و عکس بی بی رو گذاشتم و همه بهم تبریک گفتن اما بازم باورم نشد. دو روز بعدش دوباره گذاشتم این بار پر رنگتر شد... دیگه باورم شد. به شوهرم نشونش دادم داشت بال در میاورد.... از ته دلش شاد شد قربونش بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من لحظه ای که داشتم آی یو آی میشدم، وضو داشتم. تمام طول عمل داشتم آیت الکرسی میخوندم.... ذکر میگفتم. یکی بهم گفت 40 تا زیارت عاشورا نذر کن، ردخور نداره. گفت به چهلمیش نرسیده، حاجتت رو میده...... قربون امام حسین برم، هنوز تموم نشده که حاجتم رو داد.... هر روز قرآن و زیارت عاشورا میخونم
سلام دوستای عزیزم . من تازه واردم ... ولی نمی دونم هنو می تونم بیام تو جمع شما یا نه ... خدا می دونه ... دیروز آز دادم مشکوک بود امروز قراره برم بتا تیتر بدم و اگه بازم مشکوک بود سونو واژینال انجام بدم
خدایا شکرت ... برای سلامتی نی نی هامون یه صلوات تو دلتون بفرستین ...
ببخشید دیر اومدم زوها جون مرثی عزیزم . حرفات اونقد روم اثر گذاشت که گریم گرفت وچون محل کارمم رفتم دستشوئی کسی نبینه. قلبا خیلی برات خوشحال شدم ایشالا که به حق امام حسین یه نی نی سالم و خوشکل مشکله بدنیا بیاری. من 31 سالمه وچون به رژیم واین چیزا اهمیت ندادم با اینکه یه کوچولو چاق شدم بعد از ازدواج از سال سوم دیگه زیاد سعی نمیکردم رژیم بگیرم و تصمیم دارم بعد از بدنیا اومدن بچه وهمه غذاهائیکه میخوردم سعی میکردم طبیعی باشه واصلا کنسروی ویا آماده به ندرت میخوردم . وبه شوهرمم زیاد گرمی میدادم . خودم فک میکنم شاید این دلیلش بود والبته اول خواست خدا که به راحتی بچه دار شدم. نمی دونم مشکل چیه که اکثرا جدیدا دیر بچه دار میشن
کسی تا حالا سونو واژینال انجام داده ؟ راستی ما 2 ماهه تو اقدامیم که البته ماه گذشته خیلی جدی نبود ولی این ماه خیلی جدی رفتیم تو اقدام ...
چرا اینقدر دکترت هول هست یکم صبر کن بتات بره بالا بعد برو سونو اگه بتا پایین باشه چیزی دیده نمی شه اونوقت مثل آزت باز باید دوباره بری
خدا جونم خیلی دوستتتتتتتتت دارم ....[smiley]s/sm_29.gif[/smiley]
12 بود مینا جون ... البته من ماه پیشم عقب انداختم و آز دادم که عدد بتام 10 بود ... بعدش پری شدم و با درد خیلی خیلی زیاد . و ل خ ت ه خون همراه با رگه های سفید دیدم که با دکترم که صحبت کردم می گه احتمالن بارداری از دست رفته داشتی . گفت شاید بتات واسه این هنوز یه کم بالاست