2777
2789
عنوان

نی نی های اردیبهشت 94

| مشاهده متن کامل بحث + 24012 بازدید | 1187 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب خدارو شکر که خیلی طول نکشیده. جالبه ما قبلش به بچه فکر نمیکردیم. سفت و سخت هم دنبال جلوگیری و اینا بودیم از وقتی که تصمیم گرفتیم فکر میکردیم همون ماه اول میگیره .... دریغ .... که یک سال طول کشید. بازم خدارو شکر
منم تا فروردین خیلی سخته جلوگیری می کردم ولی خب یهو انگار سرم خورد به سنگ آخه خوب نیست بارداری بالای 30 سال منم دیگه لب مرزم
خدا جونم خیلی دوستتتتتتتتت دارم ....[smiley]s/sm_29.gif[/smiley]
خدا رو شکر که مامان شدی من این ماهم نمی شد داشتم افسردگی می گرفتم دکترمم برای ماه بعد برام کلومفین نوشته بود که اگه پری اومد بخورم که خدا رو شکر نیومد خخخخخخخخخ
سلام مامانای نوپا مبارکتون باشه . منم جز شمام . اواسط تیر که تخمک گذاریم بوده همون موقع باردار شدم . دکترم گفته دهه سوم فروردین بدنیا میاد ایشالا. من فقط بی بی چک گذاشتم چون مطمئن بودم که باردارم خیلی دردهای پری داشتم همیشه اول ماه پری شروع میشد سوم مرداد بی بی گذاشتم که مثبت بود خیلی ام پررنگ تودسشوئی بالا پائین میپریدم از خوشحالی دراومدم دورخونه رو چرخیدم با دو . وای چقد خوبه این حس اولین بارداریم بعد از 4 سال واولین اقدام جدی بود. خدارو شکر شما چطور چقدر طول کشید والان چه حالتائی دارید؟
خیلی خوبه که دارو نخوردی. من سه دوره کلومیفن خوردم البته چون مشکل از شوهرم بود، داروها افاقه نمیکرد تا اینکه عمل کرد. برای آی یو آی هم فقط 5 روز لتروزول خوردم که 7 تا فولیکول داشتم که چهارتاش تپل بود که از اونا یکیش گرفت.... خخخخخ
مهتا جون مبارکت باشه خانومی منم بی بی مثبت شد ولی نه با خط پرنگ و کم رنگ بود چون مارکم مدیکور بود و اینجا همه می گفتن مثبت کاذب نشون میده رفتم تو بلاتکلیفی رفتم آز دادم که اونم زود بود و باید تجدید کنم