2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300599 بازدید | 28456 پست
سلام عزیزممن اخره اخره صورتم نزدیک گوش یک حالت کِوِره مانند پیدا کرده پره چرکه تمیز نمیشه چ غلطی بکن ...

گلیسرین بزن بمونه بعد بشور  بع د سفیداب بزن 

لایک نکنید .توروخدا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام البالوجان 

گلم پایینه موهام رو پایه هفته میخام تیره اشون کنم در حد همون ریشه موهام بشه

چ رنگی بزارم ک بعدا سبز یا قرمز نشه موهام خودم خرمایی تیره اس 

ممنون میشم جواب بدید🌺

سلام خوبید میشه بگید چه رنگی بگیرم اینجوری در بیاد یا برم آرایشگاه چقدر ازم میگیره این رنگو بزنه؟ م ...

سلام عزیز دودی ۵ دودی ۶ با اکسیدان شش میتونه این رنگ رو بده بستگی به رنگ فعلی یا ذاتی موهات داره

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام البالوجان گلم پایینه موهام رو پایه هفته میخام تیره اشون کنم در حد همون ریشه موهام بشهچ رنگی بزا ...

سلام عزیز ، اول یه شکلاتی خیلی تیره با اکسیدان شش درصد بذار ، چند روز بعد یه طبیعی مثلا شماره ۴ یا ۵ بذار بستگی داره به موها

ولی در کل رنگ رو دکلره مثل رنگ عادی نیست میتونه با شستشو تغییر کنه اگه میتونی کوتاه کن

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام عزیزرنگ شکلاتی رو با رنگ دودی و اکسیدان شش درصد میتونی ترکیب و استفاده کنیشماره رنگها تیره یا م ...

ممنون آلبالو جون واسه آن دعا می کنم مسجد جمکران هستم

من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم
سلام عزیز دودی ۵ دودی ۶ با اکسیدان شش میتونه این رنگ رو بده بستگی به رنگ فعلی یا ذاتی موهات داره

موهام مشکی هست پایینش یه رنگ خرمایی داره میشه راهنمایی کنی تازه کراتین هم کردم

کاربری دست دو نفر هست 
پایه موهام چنده البته الان کاراملی مرواریدی زدم بخوام کاپیچینو بزنم شماره چند بزنم

میخوره بین ۸ و ۹ باشه باز چون رنم داره دقیق نمیتونم بگم

کاپوچینو تو مارکهای مختلف شماره های مختلف داره ، شماره هاش هم کمه ، مثلا بعضی مارکها فقط یه دونه دارن بعضیا دو تا سه تا

میتونی کاتالوگ رنگ رو ببینی و خودت انتخاب کنی منعی برای انتخاب شماره نداری تیره متوسط روشن

بهتره رنگ فعلی پاک بشه و بعد رنگ جدید گذاشته بشه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

سلام عزیزم 

من موهام سفیدی داشت بیشتر جلوش. اشتباه کردم رنگ شماره 3 طبیعی زدم و دیگه پاک نشد و رنگ دیگه هم نمیتنستم بذارم. بعد ریزش شدید گرفتم همه رو کوتاه کردم فقط یکم تو ساقه های جلو موهام مونده رنگ مشکی 

بعد هررنگی میزدم این سفیدیها نارنجی طور میشدن کلا ریشه موهامم یکم تناژ قرمزی میگیره

الان 3 ماهه رنگ نکردم میشه لطفا بگید من چه رنگ و شماره ای بگیرم هم موهام تیره بشه هم یه دست و سفیدیها رو دقیقا چجوری رنگ بقیه موهام بزنم اکسیدانم چه شماره و چه اندازه بزنم

یکی پیشنهاد داد رنگهای بلوطی و دارچینی بذار تا اون تناژ قرمزی گم بشه تو موهات نظر شما چیه

🤪
سلام عزیزم من موهام سفیدی داشت بیشتر جلوش. اشتباه کردم رنگ شماره 3 طبیعی زدم و دیگه پاک نشد و رنگ دی ...

سلام عزیز

از ترکیب طبیعی شماره ۵ و دودی یا زیتونی شماره ۵ و اکسیدان شش درصد استفاده کن

بلوطی و دارچینی خودشون قرمزی دارن ، اول رو سفیدی ها رنگ بذار بعد بقیه جاها

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
2810