2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300783 بازدید | 28465 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آلبالوی عزیز سلام.ببخشید گلی این رنگ دارچینی میشه؟ به دکلره نیاز داره؟ روی مو ریشه طبیعی مشکی و نص ...

سلام عزیز

تقریبا بله .. البته دارچینی رو داریم نیاز به ترکیب نیست ، با دکلره بهتره .. بدون دکلره اگه میخوای استفاده کنی بهتره با دودی ترکیب کنی چون همونطور که میبینی رنگ تندی هست گرمه ، اگه باهاش مشکلی نداری که همون تنها استفاده کن

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

سلام😅 من ی سوال داشتم، تو خونه ی مقدار رنگ دودی ۷ و زیتونی ۸ دارم، با ی دونه رنگ کامل n7, میخواستم بدونم اینارو میشه باهم ترکیب کرد؟،( نصفشو n7 بریزم، یک چهارم دودی+ یک چهارم زیتونی)  عکس موهامو پایین ترمیذارم( برای آبان ماهه ، الان ریشه ش دراومده)

سلام صبح بخیر من هر کرم پودر میزنم روی پوستم نمیشینه و بعد از چند دقیقه لایه لایه میشه و پوست مینداز ...

سلام عزیزم صبح شما هم بخیر ، هم کرم پودرت باید مناسب صورتت باشی از نظر خشک و چرب بودن ، هم مارک مناسبی باشه ، هم اینکه پوستت امادگی داشته باشه ، پوستی که چربی و رطوبتش کمه ، جرم داره و پاکسازی میخواد ، ویتامین میخواد ورزش میخواد ، کرم پودر رو نمی پذیره

از اونورم میتونی قبل از زدن کرم پودر از آبرسان استفاده کنی یا اگه مهمونی عروسی میری از پرایمر اینا استفاده کنی ولی در کل شرایط خود پوست مهمتره

کرم پودر رو هم جای گرم نگه ندار

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

سلام البالو خوش قلب 

من میخوام برای مامانم رنگ بزارم موهاش تیرس اما زود رنگ باز میکنه 

چه رنگی بزارم ک طلایی  بشه؟

اغلب میگن بدون دکلره امکان نداره مو طلایی بشه

اما ی بار با راهنمایی فرئشنده مامانم ی رنگ داد با اکسیدان گیاهی ک طلایی در اومده بود روی موهاش  اگه میدونید بگید چه شماره  رنگی بوده؟ مارک و شمارش یادش رفته

سلام عزیزم  البالوجان موهام پایه هشت دکلره اس ی رنگساژ شیک و روشن میخوام (البته سنمو بالا نبره ...

میتونی از ترکیب دودی ۷ و نسکافه ای روشن .... یا تنباکویی با یه نخود ماهاگونی استفاده کنی

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم