2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300790 بازدید | 28465 پست
سلام برای موی مردانه پر پشت برای ریشه گیری اندازه ۴ انگشت چند پیمانه دکلره لازم داره

سلام ، بستگی داره به واکنش مو و پایه ی مورد نظر ، چیزی قابل پیش بینی نیست

حداقل چهارتا داشته باش

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من قبلا هم بهتون پیام دادم رنگ مسی و عسلی قاطی  کردم گذاشتم اولش خیلی خوب بود الام باز رنگش رفته رنگ قبلیم برگشت 

ممنون میشم اگ راه حلی دارع بگی عزبزم رنگ قهوه ای ک به مسی بزنه مثل عکسی ک براتون فرستادم خیلی دوس دارم بشه موهام

دقیقا این رنگی خیلی دوست دارم بشع موهام عکس موعای خودم بالا گذاشتم عزیزم نمیدونم چ‌ترکیبی بذارم روش دقیقا این بشه اخع قبلا گفتم مسی و عسلی قاطی کردم گذاشتم تا ۳ هفته خیلی خوب بود باز رنگش برگشت

سلام عزبزم  چ رنگی بذارم رنگی ک عکسشو میذارم بشه ؟ رنگ موهای خودمم میذارم عزبزم بدون دکلرس مرس ...

سلام عزیز

همون ترکیبی که قبلا گفتم خوبه میتونی یک پنجم تیوپ بهش شکلاتی هم اضافه کنی

اگه همیشه موهات رنگ نگه نمیداره دیگه اون جنس موهاته ولی اگه تازگیا اینطوری شده یا به خاطر رنگ فعلیته یا یه شوک دکلره میخواد

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام عزیز همون ترکیبی که قبلا گفتم خوبه میتونی یک پنجم تیوپ بهش شکلاتی هم اضافه کنی اگه همیشه موها ...

سلام آلبالو جان. ممنون از مهربانیت. موهام تا کمرم هست و ۶ ساله رنگ نکردم زد به سرم برم دکلره کنم ولی میگن مو خراب میشه.. یه ترکیب رنگ خوشگل بهم میگی که بزارم رو موهام و حسابی روشن بشه و نارجی و قرمز هم نشه عکس موهام میزارم برات

سلام عزیزم از کراتین بهتره ، اما اینکه اصلا ریزش نداشته باشه چیزی قابل پیش بینی نیست

سلام

موهام‌تارهای سفید داشت حنا گذاشتم نارنجی شدن

چه رنگی و چه اکسیدانی بگیرم موهام از این حالا در بیان؟

میدونم خوب رنگ نمیگیرن،حداقل یه مقدار بهتر بشن🙏

سلام موهام‌تارهای سفید داشت حنا گذاشتم نارنجی شدن چه رنگی و چه اکسیدانی بگیرم موهام از این حالا در ...

سلام عزیز

شاید دودی تیره با اکسیدان شش درصد کمکت کنه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام آلبالو جون دلم خوبی عزیزم چقدرررخوبه که هستی.لطف میکنی بگی چه رنگی روی زمینه ان هفت بزارم که ای ...

سلام عزیز

ترکیبهای مختلفی میشه گفت مثلا

مسی تیره با کمی رنگ دودی ۷

شکلاتی روشن

مسی فندقی دودی

نارنجی و قرمزیش خیلی بالاست

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام آلبالو جان. ممنون از مهربانیت. موهام تا کمرم هست و ۶ ساله رنگ نکردم زد به سرم برم دکلره کنم ولی ...

سلام عزیز

خاکستری یخی ، مرواریدی بنفش ، نقره ای (رنگ) ، اکسیدان ۹ درصد

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم