2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300576 بازدید | 28448 پست
سلام خانومی... موی من بر اثر رنگ و مش که کردم کرک شده... با ویتامیه مو که میگن فرقی میکنه انجام بدم؟ چون رژیم دارم و زیاد اهل میوه نیستم میترسم کم پشت شه
دخترم عشقم، همه زندگی من، تنها آرزوی برآورده شده ی من از کودکی... دوستت دارم.. خدا نگهدارت باشه.
ممنونم از لطفت آلبالو جون...من موهام مشکیه پر کلاغیه....یعنی ان دو هستش؟ الان من باید رنگ هامو مثلا زیتونی 6 بخرم که روشن تر باشن عزیزم؟واریاسیون و اکسیدانم همون که گفتی واسه موی خیلی مشکی خوبن؟
گاهی باید بی رحم بود…نه با دوست نه با دشمن بلکه با خودت و چه بزرگت میکند آن سیلی محکمی که به خودت میزنی…..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان محیا جون ویتامینه بکن ولی راه اصلیش کوتاه کردنه , فعلا اگه قصد کوتاه کردن نداری با ویتامینه کردن و استفاده از روغن زیتون و نارگیل اوضاع رو بهتر کن ولی تو اولین فرصت کوتاه کن تا موهات سالم بشه چون الان حکم موی ناسالم رو داره
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
2805
عزیزم میشه خواهش کنم.بگی واسه گریم عروس هاتون از چه وسایل آرایشی استفاده میکنی.ممنونت میشم اگه لیستی ازش تو تاپیکت بزاری.من واقعا دلم میخواد با وسایل گریم عروس آشنا بشم.فکر میکنم این سوال خیلی ها باشه.مارکشونم اگه لطف کنی بگی خیلی منت گذاشتی خانومی؟
و خدایی که در این نزدیکی است ... همانا با صبر کنندگان است.
مریم مامان ایلیای عزیز این رنگ شکلاتی مسی هستش ترکیب مسی متوسط 40 میل +شکلاتی روشن 50 میل+مسی روشن 40 میل +واریاسیون نقره ای 10 سانت+اکسیدان 1 ضمن اینکه این مو هایلایت صورتی هم داره
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
مامان مهدیار جان اماده سازی پوست قبل از شروع کار مثل استفاده از بخور و ماسک ها و پاکسازی در صورت نیاز برای زیر سازی از پالت های زیرسازی مثل درماکالر که مراحل داره پودر فیکس سوپرای زیر سازی پوست پلک و چشم کرم پودر اصلی مثل پن استیک های گریم انواع سایه های پودری و سنگی مات و براق و مخملی و ابریشمی و............. زیرسازی سایه و خط چشم با اکواها طراحی ابرو با مدادها یا استفاده از آکوا زدن سایه و گذاشتن مژه مصتوعی و خط چش و ریمل و ... بعد از کار چشم زدن پن استیک یا کرم پودر اصلی بعد طراحی لب و گریم بینی و طراحی گونه ی مناسب استفاده از پودر یا اسپری فیکس ارایش انواع قلم های ارایشی مارک هم مثل کریولان , اتود , آکوا , گریماس , رژ لب های پالتی آکوا , رژ مارک تایرا و........... خط چشم مای , گلدن رز و...... ریمل اورال , رومنس , هپی و............... پودر فیکس اتود سایه های تکی اتود , ایندیانا , پاستل و......
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
ممنون البالو جان.خیلی لطف کردی.عزیزم من زمینه ی موم مشکیه و یه کم ساقه هام قهوه ای.میخوام بدون دکلره موهام رو دودی _زیتونی روشن بشه.چه رنگایی رو باید ترکیب کنم. اصلا نمیخوام قرمزی داشته باشه.
و خدایی که در این نزدیکی است ... همانا با صبر کنندگان است.
من موهامو n9گذاشتم ولی رنگش مثل n5 شده بعد زایمانم رنگ مو کم تاثیر داره روم آیا ربطی داره به این کدوم خوشکل تر و سنگین تره ...تیره یا روشن
باید مثل پشت بالش باشی! سرد که باشی خواستنی تری   
خوب تیره سنگین تره روی موی فعلیت هم درمیاد اما اینکه موهات بعد زایمان اثرپذیریش کم شده به خاطر تغییرات هورمونی و احیانا کمبود ویتامین ب و .. باید باشه تغذیه خیلی تاثیر داره
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
2810