2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300645 بازدید | 28464 پست

سلام آلبالو جان، من  یه چند تا موی سفید دارم، میخوام موهامو یه قهوه ای روشن خوشرنگ کنم، نمیدونم چی بزنم، خواستم n5 بزنم ترسیدم خوشرنگ نباشه، اینم بگم که از تناژ نارنجی خیلی بدم میاد،شما چیو توصیه میکنید بهم؟ ممنونم 🌹🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام آلبالو جان، من یه چند تا موی سفید دارم، میخوام موهامو یه قهوه ای روشن خوشرنگ کنم، نمیدونم چی ب ...

سلام عزیزم ، میزان روشنی به شماره رنگ بستگی داره و جنس و ضخامت موهات ، هر چی شماره بالاتر و ضخامت مو کمتر رنگ روشن تر میشه و میره به سمت طلایی عسلی ... شماره رنگ و میزان روشنی دست خودته و از کاتالوگ رنگ میتونی انتخاب کنی

اما درباره ترکیب ، معمولا ترکیب رنگهای سرد و گرم پرطرفدارتره مثلا دودی و نسکافه ای ... دودی و شکلاتی ... دودی و عسلی .... دودی و فندقی ... دودی و بژ ... دودی و طبیعی و .....

به جای دودی از خاکستری و زیتونی هم میشه استفاده کرد و تو همه این ترکیبات از رنگ یا واریاسیون آبی هم میشه استفاده کرد

اما اگه کلا میخوای خیلی رنگت سرد باشه و هیچ رفله گرم نداشته باشه فقط از رنگ یا رنگهای سرد استفاده کن مثل ترکیب دودی و زیتونی ،، دودی و خاکستری ... دو سه سانت هم واریاسیون آبی

N5 یه قهوه ای تیره تقریبا گرم میده ، اکسیدانش هم شش درصد باشه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

سلام وقتتون بخیر

من می خوام موهام رو روشن کنم الان قهوه ای تیره است شماره 4  و گاهی 5میذارم.سفیدی هم زیاد دارم

میتونم تو خونه با دکو کرم یکم روشن کنم بعد رنگ بذارم؟میشه راهنمایی کنید؟

ماشالا هزینه آرایشگاهها انگار پول خونه  

سلام وقتتون بخیرمن می خوام موهام رو روشن کنم الان قهوه ای تیره است شماره 4 و گاهی 5میذارم.سفیدی هم ...

سلام عزیز

هر رنگی پایه دکلره ی خودش رو لازم داره ، بستگی داره چه رنگی مدنظر باشه ، اگه پایه بالای دکلره لازم باشه دکو جوابگو نیست و کلا رسوندن مو به پایه بالا بدون آسیب آموزش و تسلط لازم داره

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
پایه ۹ دکلره ، دودی متوسط ، کمی شکلاتی روشن ، کمی بنفش

ممنون عزیزم.💜
میشه بدون دکلره با روش رنگ روی رنگ (ماهی یک بار) روی موی رنگ نشده مشکی طبیعی ی رنگ تو این مایه ها دراورد؟

سلام البالوجان...ببخشید من موهام در اثر دکوکرم چند رنگ شده...چطوری می تونم رنگ تیره ای کنم ک با شستن پاک نشه اصلا و رنگ دکلره دوباره اصلا رو نیاد‌‌...قبلا با شکلاتی تیره و دودی تیره ،تیره کردم ولی دوباره موهام رنگش برگشت مثل اولش شد با شستن

سلام البالوجان...ببخشید من موهام در اثر دکوکرم چند رنگ شده...چطوری می تونم رنگ تیره ای کنم ک با شستن ...

سلام عزیزم

همون شکلاتی تیره رو با طبیعی شماره ۴ یا ۵ و اکسیدان شش درصد و کمی دودی تیره مثلا دودی ۵ قاطی کن استفاده کن

کم کم هم موهات رو کوتاه کن دکلره ها بره ، بعضی موها وقتی دکلره میشن رنگ پذیریشون خیلی پایین میاد زود ول میکنن

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
2810