2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300760 بازدید | 28464 پست
سلام عزیزم میشه سوال منوجواب بدی میخام توی خ ته خودم یه فیس فریم دربیارم دکلره چه مدت بمونه واکه رنگ ...

سلام

برای استخونی پایه ۹ و رنگ n9

مدت دکلره رو نمیشه گفت باید ببینی واکنش مو چیه مقاومتش چقدره ، تا جایی زمان میدیم و شارژ میکنیم که مو آسیب نبینه کش نیاد نریزه نشکنه و ..

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم..یه سوال راجب این رنگ مو داشتم بی زحمت با دکلره چه پایه ای نیاز داره و چه ترکیب رنگی؟ ب ...

پایه ۷ اینا خوبه حالا بالاتر هم باشه چه بهتر شفافتر درمیاد ، رنگ‌زیتونی روشن متوسط

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
پایه ۷ اینا خوبه حالا بالاتر هم باشه چه بهتر شفافتر درمیاد ، رنگ‌زیتونی روشن متوسط

ممنون 😍🙏🏻

فقط رنگ زیتونی می خواد دیگه رنگ دودی یا واریاسیون نمی خواد؟

شماره رنگ و اکسیدان چند باشه؟

شرمنده سوالام زیاد شد

البالو جان دلم رنگ ماهگونی میخواد به نظرت بدون دکلره خوب میشه؟ میگن زود رنگش میره و دیگه نمیتونم رنگ ...

نه دکلره لازم نداره ، کلا رنگهای طیف قرمز و بنفش ماندگاری خیلی بالایی ندارن که بیشتر به جنس مو بستگی داره و هر چی بیشتر رنگ بشه جاافتاده تر و موندگارتر میشه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
ممنون 😍🙏🏻 فقط رنگ زیتونی می خواد دیگه رنگ دودی یا واریاسیون نمی خواد؟ شماره رنگ و اکسیدان چند ب ...

زیتونی کافیه

بستگی داره به پایه دکلره مثلا اگه ۸ هست زیتونی ۷ یا ترکیب ۷ و ۸ خوبه

اکسیدان شش درصد

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام البالو جان موهام بادکلره ابی دکلره کردم ریشه کمی زردشده ساقه نارنجی ی رنگساژ میخوام چی بزنم قشن ...  

برای پایه نارنجی اگه تک رنگ بخوای استفاده کنی میتونی از دودی ۶ و اکسیدان شش درصد برای رنگساژ استفاده کنی

ترکیبی بخوای مثلا ترکیب دودی و طبیعی ..... دودی و شکلاتی .. دودی گردویی اینا در حد همون شماره ای که گفتم

پایه پایینه اگه رنگ خاص یا خیلی روشن بخوای درنمیاد در حد متوسط و تیره جواب میده

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
2810