2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300751 بازدید | 28464 پست
خوش خنده جان به احتمال خیلی زیاد الان موهات رنگی نمیگیره چون رنگ هایی که زدی خیلی قوی هستن اولا که نباید این کار رو میکردی الان هم بهتره موهات رو دکلره کنی یا لااقل 000 بذاری ببینی روشن یه مقدار روشن میکنه یا نه که بعد بتونی یه رنگ مناسب روش بزاری
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

البالو جون سلام.من همون شیوه که گفتی موهای سفیدمو رنگ کنم رنگ میکنم اما همیشه ریشه روشنتر از جاهای دیگه موهام میشه و جز مشکی هیچ رنگی نمیتونم بذارم چون با رنگ روشن سفیدها خوب رنگ نمیگیره....خیلی دپرسم سر اینکه موهام همیشه تیره ست.من خودم دیپلم ارایش و پیرایش دارم البته قدیمی چون ماله 12 ساله پیشه
دخترم زندگيمه
بلفی جان ریشه باید ده دیقه یک ربع اخر رنگ زده بشه , وقتی موها سفیدی داره بهتره رنگ فانتزی رو با همپایه ی خودش تو سری رنگ های طبیعی مخلوط کرد دکلره باید تحریک کنه موی سفید رو !
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
افسون جان اگه منظورت بعد از پاکسازیه که از ماسک های خونگی استفاده میکنم مثل ماست و گلاب , آبلیمو گلاب , عسل آبلیمو , ماست و تخم مرغ و عسل و..... پاکسازی مراحل داره ماسک اخرین قسمتش هست تقریبا
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
آلبالو جان این رنگ موی زیر چه رنگیه اگه میشه برام بگو .. هایلایت و زمینه اش .. من موهام دکلره است...بالاش پایه 5و پایینش پایه 4 ... ریشه ام هم 3 سانت در اومده میتونم این هایلایت و زمینه اش رو برای موهام انتخاب کنم و از چه رنگی باید استفاده کنم . من خودم گفتم که اون رنگ روشن تره رو به کل موهام بزارم ...بعد روش تیره رو در بیارم ..راحت تر نیست اینطوری ؟ آپلود عکس ممنون میشم بهم بگی ....
زندگی زیباست
نازیلا جان رنگ تیره اش بادمجونی با واریاسیون بنفشه و هایلایتش تلفیق شرابی و انگوریه میتونی از فروشنده کاتالوگ مارکی که رنگ بادمجونی و انگوری اینا داره بگیری و شماره ی دلخواهت رو انتخاب کنی فقط من متوجه نشدم اینکه میگی موهات دکلره است ولی بالا پایه 5 پایین پایه 4 هم میتونی اول تیره کنی بعد روشن دربیاری هم برعکس هر جور که راحتی فقط یه چیزی رو یادت باشه اونم اینکه این سری رنگ ها احتیاج به تمدید و رنگساژ زیاد دارن و خیلی زود جلا و رنگ اصلی رو از دست میدن
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
2810