2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300749 بازدید | 28464 پست
آلبالو جان آخرین سوالم اینه که باژیلت موهای زاید زیر چونم رو میزنم زیاد نمیشه؟ممونم
زندگی رسم خوشایندی است. زندگی بال و پری دارد با وسعت مرگ، پرشی دارد اندازه عشق. زندگی چیزی نیست ، که لب طاقچه عادت از یاد من و تو برود
با موچین لک شده برای لکش جه کاری کنم؟دستتون درد نکنه
زندگی رسم خوشایندی است. زندگی بال و پری دارد با وسعت مرگ، پرشی دارد اندازه عشق. زندگی چیزی نیست ، که لب طاقچه عادت از یاد من و تو برود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام امشب میرم عروسی میخوام موهاموخودم درست کنم ولی نمی دونم چه جوری دخترم هم نمی ذاره بابلس بذارم چیکارکنم که وقت بیشتری نگیره ترخداکمکم کنید
برایم دعا کن.اجابتش مهم نیست نیاز من ارامشی است که بدانم توبه یادمی.....
سلام همشهری...قربونت برم که همه فن حریفی! میگم من میخوام در مورد کادر کشی ابرو بدونم...آیا مثل تتو چند روز نباید آب به صورت بزنی؟ بعدا نیاز به ترمیم داره؟ مثلا چندوقت یه بار؟ هزینه ش یا یه آرایشگاه تو شهر خودمون هم معرفی کن. قربونت
که دنیا به خسران عقبی نیارزد/به دوری ز اولاد زهرا نیارزد/ و این زندگانی فانی، جوانی، خوشیهای امروز و اینجا/به افسوس بسیار فردا نیارزد.
البالو جان شما طرز کوتاهی مو مدل فارا رو بلدی من قبلا ارایشگری میرفتم حالا یادم نیست عمه ام میگه واسم فارا بزن درست یادم نیست اگه طرز تقسیم بندیشو بلدی بهم بگو لطفا
با همه چی موافقت کن هیچیو توضیح نده بعدش همون کاری که میدونی درسته رو انجام بده
سوین جان عزیزم چی بگم بالاخره باید وقت بزاری برای مو اما میتونی موهات رو خوب شونه کنی فرق جلو رو به هر سمتی که دوست داری درست کنی بعد پایین موهاتو لایه لایه بابلیس بگیری و همه ی مو ها رو بیاری یه طرف از پشت سنجاق بزنی اگه عکس پیدا کردم الان برات میزارم https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQJGg20pz8sWdZPY_EDNbXGefHHQMCSbGkqrprR68C-k6tBV5AtLh0QvQ5f http://8pic.ir/images/uug4q574icxv1bnvjru9.jpg http://8pic.ir/images/xqnfdrjof9sbzjbwznet.jpg
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
مارتا جان اول خوب موها رو با آب و نرم کننده اسپری کن بعد پایین موها رو حالت کلوش دربیار با زاویه ی 0 درجه بعد لایه لایه مو ها رو از پشت زاویه ی 45 یا 90 درجه بگیر تو دستت و قیچی کن اگه زیگزاکی قیچی کنی قشنگتر میشه جلوی سر رو هم از خط گوش جدا کن باز لایه لایه 45 یا 90 درجه بزن 45 درجه زاویه ی قرار گرفتن مو تو دست به سمت شکم بود تو 90 درجه به سمت سینه ی خودت
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
چواب من هم در مورد ژیلت بدین ممنونم
سلام من خیلی از آرایش اطلاعاتم کمه، خیلی دوستدارم بتونم خودم خودمو آرایش کنم یه سوال دارم:من چشام نه خیلی اما نسبتا ریزه(یا حالا معمولیه) دوست دارم درشت تربه نظر بیاد، پشت چشام یه کوچولو پف داره و فاصله چشم و ابرو هام هم کمه چشم و ابروهامم کامل مشکیه بنظرتون چیکار کنم چشام قشنگ تر دیده بشه اگر میخواید عکس چشمامو بذارم
هرکودکی که متولد میشود با خود این پیغام را می آورد که خداوند هنوز از انسان ناامید نشده است خداوند برای گلهایی که برایمان می فرستد منتظر پاسخ است...
لی لی جان تیغ معمولا زیاد نمیکنه کلفت میکنه گاهی هم باعث میشه از یه ریشه چند تا مو بیاد بیرون ممکنه بعد تیغ پوست حساسیت بده و به خاطر جوش و خارش لک ایجاد بشه
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
2810