از تمام کاربران عزیزی که در مسابقه تابستانی کودکانه شرکت کردند تشکر می کنیم.
این مسابقه با تمام کم و کاستیهایش به پایان رسید و امیدواریم مسابقات بعدی به شکل بهتری اجرا شود.
این مسابقه فقط جنبه سرگرمی داشت وگرنه تعداد لایکها ملاک زیبایی یک کودک نیست چون کودکان همه زیبا و شیرین هستند. اگر کوچولویی کمتر لایک گرفته حتما عکاسش ایراد داشته .
یک بار دیگر از تمام کاربرانی که عکس کوچولوهاشون بنا به دلایلی حذف شد معذرت می خواهیم و امیدواریم در مسابقات بعدی ما شرکت کنند همچنین امیدوارم که در مسابقات بعدی خود من هم جزء شرکت کنندگان باشم.
اما برندگان این دوره
چهار نفر اول:
سایه (349)
نفس (339)
سارا (330)
شایلین (327)
به چهار نفر اول، پکیج محصولات لوسین اهدا خواهد شد.
چهار نفر دوم:
علیرضا (308)
بهداد (306)
ایلیا (282)
آرین اویسی (270)
به چهار نفر دوم، بن خرید به ارزش یکصد هزار تومان از فروشگاه بانی اسپرت اهدا خواهد شد.
چهار نفر سوم:
مسیحا (266)
یاسمین (225)
بیتا (222)
روشا (176)
به چهار نفر سوم، یک عدد دستگاه ضد گزش حشرات ایران دی اچ اهدا خواهد شد.
به برندگان عزیز تبریک عرض می کنیم و امیدواریم هدایایی که بزودی دریافت می کنند مبارکشون باشه
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اصلا آقای زاهد سوال در مورد حقوق و بازنشستگی و این حرفا را جواب ندادن
شوخی که نیست حرف پوله
خداییش بیاین ظاهربین نباشیم ؛ بعضیا ممکنه در ظاهر کمی بی شعور به نظر بیان , اما وقتی باهاشون حرف می زنیم و بیشتر می شناسیمشون ؛ می بینیم که در باطن خیلی بی شعــورترن ....
خداییش بیاین ظاهربین نباشیم ؛ بعضیا ممکنه در ظاهر کمی بی شعور به نظر بیان , اما وقتی باهاشون حرف می زنیم و بیشتر می شناسیمشون ؛ می بینیم که در باطن خیلی بی شعــورترن ....