2777
2789
عنوان

اعلام نتایج برندگان مسابقه (تابستانی کودکانه)

| مشاهده متن کامل بحث + 12539 بازدید | 426 پست
آقای زاهد به کاربرای پرکار مصرف بالا حقوق نمیدین ؟ بیمه رد نمی کنین ؟ بازنشستگی چطور ؟

خداییش بیاین ظاهربین نباشیم    ؛ بعضیا ممکنه در ظاهر کمی بی شعور به نظر بیان , اما وقتی باهاشون حرف می زنیم و بیشتر می شناسیمشون ؛ می بینیم که در باطن خیلی بی شعــورترن ....      

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم بهترین کار اینه که عکسا تکی دیده نشن تا اگه کسی تبلیغ هم میکنه خود به خود برای همه باشه
یه عکس که به لطف شما خاله جونیام نزدیک به دوساله بهترین رکورد داره http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014090902542639932
شوشوی من که خیلییییییییییییییییییییییییییییییییی به نی نی سایت اعتقاد داره
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
سما77 اگر موردی دیدید گزاش کنید (به من میل کنید) کسی که اول داره کاربری می سازه که خودش اسم مستعار میزاره. راست میگی می تونه اسم بزاره وزیر نی نی سایت!
به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir
مری طلا

اون نداشته باشه کی داشته باشه

خداییش بیاین ظاهربین نباشیم    ؛ بعضیا ممکنه در ظاهر کمی بی شعور به نظر بیان , اما وقتی باهاشون حرف می زنیم و بیشتر می شناسیمشون ؛ می بینیم که در باطن خیلی بی شعــورترن ....      

elina

1393/7/1 1:04 ب.ظ

عمو زاهد که میاد تو تاپیک ادم حس میکنه از یتیمی دراومده
شمام همین حسو دارین عایا؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دختر نازم نفسآنلاین پست ها : 2052عضویت:1392/11/6 1393/7/1 - 12:57 عصر [گزارش پست نامناسب] [حذف پست] [ویرایش پست] [لینک مستقیم] [ارسال ایمیل] نحوه و زمان دریافت جوایزمونو اعلام میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میخوام ببینم الان دستای نفس و بشورم یا صبر کنم با دستمال مرطوب پاک کنم؟؟؟؟؟؟؟
با عکس گشنه تر میشیم... تکنولوژیتونو پیشرفت بدین غذای واقعی دان کنیم....
یا هم از یه رستوران برامون اشتراک بگیرین غذای گرم بیارن برامون....اگه یه فکری نکنین مدیونین اقای زاهد
یکی هست اسمش نی نی ناز 2 هست من هروقت تو تاپیکا می بینمش فک می کنم نی نی یار 2

کلی مودب و سنگین رنگین میشم بعد می بینم نه خودیه ... کاربر عادیه

رسیدگی کنید ما الکی استرس بهمون وارد میشه

2810