2777
2789
عنوان

اعلام نتایج برندگان مسابقه (تابستانی کودکانه)

| مشاهده متن کامل بحث + 12539 بازدید | 426 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من یه کوچولو رسیدم بیام سر بزنم وتشکر کنم از همه کسانی که این مسابقه رو برگزار کرده و شرکت کردند و همه اونهایی که رای دادن نظر دادن وگله کردن و شاکی بودن این مسابقه تموم شد ومن با دخترم دوست داشتم بیشتر از اینها پز بدم اما یه هفته ای هست که درگیر بودم و الان سفرم وخب طبیعیه که فرصتی هم برای تبلیغ نداشتم اما جیگر مامان با اینحال سوم شد که خب خوشحالم این همه طرفدار پیدا کرده چه خودش چه عکسش من این عکس در شرایط سختی گرفتم با هزار تا دلهوره ولی خودش دوست داشت کنار اون بلندی وایسه وبا وجودیکه کلی تکون میخورد بالاخره یه عکس اماتور گرفتم امیدوارم مسابقات بعدی بتونم بازم بیام و در کنارتون باشم
سلام از صبح نبودم وای وای چقدر پست وقت نکردم همش رو بخونم همون صفحه اول دیدم چقدر شکایت و گلایه و ... اوووفففف از همه دوستان که لایک کردن ممنونم , از همه دوستانی هم که اذیت شدم عذرخواهی میکنم من ایندفعه برای مسابقه یه عکسی از یاسمین گذاشتم که صورتش زیاد معلوم نباشه و بقیه عکسها رو هم که نگاه میکنم ملاک زیبایی نبوده اما باز هم همه رفتن توی خط چشم و زیبایی و ....
یاسمین عزیزم http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014042810405911900 [smiley]s/sm_29.gif[/smiley] وبلاگ یاسمین www.yekfereshteh.persianblog.ir
ممنونم از همه دوستانی که به پسر من رای دادن،آرین هشتم شد. هرچند که من خودم از روند مسابقه راضی نبودم و دیدم که نی نی هایی مثل بچه های ما و چه بسا نازتر از نی نی های ما رای نیاوردن اما بالاخره این مسابقه تموم شد و امیدوارم که نواقص توی مسابقات بعدی برطرف بشه...
انقدر بچه ها رو دوست داشتم بالاخره فروشگاه لباس کودک زدم🤩lupilu_happy
سلام خانوم تهرانی و آقای زاهد دلیل اینکه نینی سایت با ایمیل از برندگان دعوت کرده برای روز دوشنبه چیه؟؟؟ ما که شهرستانیم چه کنیم؟؟؟؟؟؟؟ میایین میبرینمون یا جایزمونو میارین و با فیلمبرداری طبق یک مراسم باشکوه تقدیممون میکنید
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
2810