2777
2789
عنوان

متاهلای باسیاست بیاین دودقیقه کارواجب

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 37 پست
مرسی عزیزم به حرفاتون فکرمیکنم تغییرپیدانمیکنه امابایدیه راه پیداکنم بااین شرایط

بهترین کاره عزیزم چون باید حرفای بقیه رو با اخلاقای همسرت بسنجی

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست ❤️هرکسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود❤️❤️❤️❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیده مقداری میریزع روکارت خودش اونومیده دستم فقطم میتونم خرجای ساده مثل نون وشیر و...بخرم

وظیفشه که بده، نمیدونم والا کم کم باید عادتش بدی

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
همین مشکلمه چکارکنم یادبگیره تاالان با زور جلواومدم اما نمیخوام دیگه استرس بکشم بابت یه قرون

ازش پول بکش مثلا وقتی میری بیرون یه لباسی یا وسایل آرایشی میبینی وایسا بگو برام بخر، بگو کارتم یادم رفته کلاً یکاری بکن مجبور بشه بعد کم کم ب۶ش بگو یه حقوق مشخص برا خودمو بچم بده وظیفته نفقمونو بدی، یبار بجنگ برا همیشه، یبار که بده دیگه عادت میکنه

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
ازش پول بکش مثلا وقتی میری بیرون یه لباسی یا وسایل آرایشی میبینی وایسا بگو برام بخر، بگو کارتم یادم ...

عزیزم ممنونم

اینجوری نیست نده امابعدش مغزمنومیخوره

مثلایکسره میگه این ماه کم اوردم

یامدام میگه من براخودم چیزی نمیخرم اماتوولخرجی میکنی مثلابرای یه لباس زیرمیگه ولخرجی

اصلامشکلش واضح نیست

خستم کرده

عزیزم ممنونم اینجوری نیست نده امابعدش مغزمنومیخوره مثلایکسره میگه این ماه کم اوردم یامدام میگه من ...

تو هم مغزشو بخور، مقایسش کن با بقیه، بگو فلانی شوهرش واسش اینو خرید، فلان کارو کرد، تو هم برو رو مخش، هر روز بهش بگو یجور دسته پیش بگیر تا دیگه نگه