2777
2789
عنوان

کیا مثل من سال ۴۰۱ یک کنکور دارن بیان یکم راهنمایی بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 35 پست
چ خوب وقت داری انقد بخونی بچه نداری

ن نامزدم.عروسیمم بعد کنکوره...الانم فقط خدا خدا میکنم مدرسه باز شه برم خوابگاه تا قشنگ بخونم

عاشق همسر❤🧡🧡ارزو های زیاد❤🧡توکل بر خدا🌼عاشق امام رضا🥺❤عشق به درس و 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=207349794]هزینش چطوره؟؟ طبق بودجه بندی میخونی یا برنامه ریزی روزانه ام داره[/QUدو میلیونو پونصد...ن واسه هر هفتش برنامه ریزی داره ک کدوم کتابو تا کجا بخونی ..روزانه نیس

من امسال دهم بودم.درسم خیلی خوب بود خوب هم متوجه میشم.اما امسال مجازی که بود خیلی نخوندم چیکار کنم؟کمکم کنید

من همینطور که از وزن ۸۴اومدم۷۰ دوباره میتونم از۷۶.۵بیام برای۶۵.قد۱۶۵ وزن شروع۷۶.۵ به امید مانکن شدنممممممم  .هفته اول ۷۶ هفته دوم 75.5
من امسال دهم بودم.درسم خیلی خوب بود خوب هم متوجه میشم.اما امسال مجازی که بود خیلی نخوندم چیکار کنم؟ک ...

اشکال نداره هنوز تابستون ساله بعدو داری ما بخاطر کرونا نصف کتابای دهم تموم کرده نبود یازدهم هم مجازی بود خب نخوندم ولی چون ی تابستون یعنی الان برام مونده بود خوندم و الان کتابای دهم و یازدهمو تموم کردم..با سختی..واسه شما ویر نشده فقط از الان باید بخونی