2777
2789
فوق العاده هم شیطونه...میترسم
من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
همش دست به همه چیز میزنه یک دقیقه نمیشینه ونمیشه تنهاش گذاشت
من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پسر بزرگم خیلی شیطون بود یعنی بیرون رفتنم با عذاب بودا.ولی کم کم گذشت بهتر شد ولی اصلا بهش نگو نکن نزن که بدتر میکنه حتما عکس العمل نشون دادید که ماندگار شده کاملا بهش بیتفاوت باش.کم کم بهتر میشه بعد بیش فعال از الان قابل تشخیص نیست باید حداقل 3 سالش بشه که تشخیص بدن یکی از نشونه های بارزشم عدم تمرکز هست.اوتیسمم که مشخصه بچه اوتیسمم شیطنت نداره توی عالم خودشه
پسر دومم خیلی بهتره شیطنتش کمتره اصلا شیطنت توی خونه پسر بچه هست اون شیطنتش خیلی کمتره ولی باز فوضوله.مثلا مسر بزرگم بیرون فوضولی میکرد خوته خودمون خوب بود ولی پسر کوچیکم نه خوته خیلی فوضوله ولی بیرون میریم شکر خدا ارومه