2777
2789
عنوان

به مربی مهد پسرم مشکوکم

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 76 پست
من یه بار یه ساعت زودتر از موعد رفتم،از حیاط مهدشون صدای گریه یه بچه با صدای مربی میومد،که مربی داد میزد ومیگفت خفه شو،بیتربیت و...در رو زدم رفتم تو دیدم یه پسر بچه پسر منو زده بود مربی هم داشت دعواش میکرد،بااینکه سر پسر من اونو دعوا میکرد،ولی مستقیم رفتم بالا به مدیرش گفتم این چه وضعیه؟وکلی دعواشون کردم،بعدم وسایلای پسرمو برداشتم و اومدیم یه مهد دیگه.
مردان دو نوع هستند،یا روی سرشان خالیست،یا توی سرشان...خخخخخ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وا طرلان اون وقت اونا میخوان به بچه مردم چی یاد بدن؟😕
زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
اره حس میکنم خانومشون خیلی بچه ها را دعوا می کنه ....یه بار دیدم برای اینکه بچه ها را از تئی حیاط صدا کنه بیان تو کلاس محکم میزد به شیشه پنجره ...که صدای بدی هم داش
💕الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
فردا جلسه هست توی مهدشون ...میخوام با خانومشون صحبت کنم ...یکی دیگه از مربی ها م همسایه مارشورمه و میشناسمش ...خوبه از اونم بپرسم این مربیه احوالاتش چطوریه؟
اگه شرایط نگه داری وتربیت بچه رو ندارین لطفا بچه نیارید بچه ها ی معصوم گناه دارن خب همینطوری به همه اعتماد میکنید دست هر کس وناکسی میسپرید این بچه ها ایندشون به دست پدرومادره دلم اصلا پره ادم یه چیزهای میشنوه به عزیزترین کسان خودش هم بی اعتماد میشه من پسرمو به هیچ وجه مهد نخواهم گذاشت بزرگم شد معلم خصوصی میگیرم تااینکه به سنی برسه که بتونه از خودش دفاع کنه
من یک زنم / هر قدر هم که ادای محکم بودن را دربیاورم / هر قدر هم که ادای مستقل بودن / و اینکه ممنون خودم از پسش برمی ایم / باز هم ته تهش / به آن سینه پهن مردانه ات نیاز دارم / به دست هایت / حتی / نمی دانی چه لذتی دارد وقتی تو از خیابان ردم می کنی . . .
امروز وقتی خبر قاری قران روشنیدم که به شاگردای پسرش تجاوز کرده دیوونه شدم خدا رحم کنه به بچه هامون
من یک زنم / هر قدر هم که ادای محکم بودن را دربیاورم / هر قدر هم که ادای مستقل بودن / و اینکه ممنون خودم از پسش برمی ایم / باز هم ته تهش / به آن سینه پهن مردانه ات نیاز دارم / به دست هایت / حتی / نمی دانی چه لذتی دارد وقتی تو از خیابان ردم می کنی . . .
مامان پوریا باهاش بازی کن،مثلا بگو تو مربی مهد شو،منم نی نیم رو بیارم مهد شما،،،بعد ازش بخواه نقش مربی بد رو بازی کنه...اینجوری اززبونش بکش،،،یااونو بکن مامان خودت نقش بچه ای رو بازی کن که همه چی رو به مامانش میگه.
مردان دو نوع هستند،یا روی سرشان خالیست،یا توی سرشان...خخخخخ
طراوت جان بچه ها از 3 سالگی باید با هم سناشون بازی کنن ...ما که ننمی تونیم همیشه مثل بدیگارد پیششون باشیم...ولی من حتما دنبال این قضیه هستم ببینم بچم از چی ناراحته