2777
2789
خسته شدم بیش فعال نباشه...خیلی میتریم اینم بگم متاسفانه من ازمامانم خیلی کتک خوردم خودمم افسردگی دارم واسه همین چن بارزدمش اخه اینم کم شیطونی نداره یکسره موهام تودستش مامانمم چن بار زده بیچاره رو اخه واقعا غیزقابل کنترله
من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
الهی بمیرم خیلی دلم واسش میسوزه
من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم از محیط خشن بچه خشن میاد شما انقدر بهش عصبانی شدین ک بچه سرتق شده یاد گرفته مث شما خشن باشه و بزنه چون اینو بهش یاددادین درواقع سرتق شده کتکم بزنین براش عادی میشه میگ اینا ک تهش کتکه رو میزنن پس بذار من کار خودمو بکنم
💕خدایا برای همه چی شکرت💕
بچه هاب دیگه رودوس داره فقط منه بیچاره وشوهرم و مامان بابامو میزنه
بخداب واسطه لولو یذره گوش میده.کلا نمیشینه.خیلی شیطون وکنجکاوه
کسو بجزخودمون نمیزنه بازی میکنه...
کشیدن مو، در کودکان، مانند لگد زدن، گاز گرفتن، نیشگون گرفتن و زدن، یکى از راه‌هایى است که کودک به وسیله آن سعى در کنترل محیط اطرافش دارد. دلایل زیادى براى این رفتار‌ها وجود دارد، اما واضح‌ترین آن‌ها این است که کودک فهمیده که چه کارهایى واکنش دیگران را به همراه دارد. به گفته مارک رابرتز، پروفسور دانشگاه ایداهو در رشته روانشناسى بالینى، این رفتار کودک درست مانند زدن کلید و روشن شدن لامپ است. کودک با خودش مى‌گوید: " چه جالب! وقتى موهاى خواهرم را مى‌کشم، او جیغ مى‌کشد!". شاید هم دلیل مو کشیدن از نظر او، متوقف کردن یک اتفاق ناخوشایند است. مثلاً دوستش مى‌خواهد اسباب بازیش را بگیرد و با کشیدن مویش دست از این کار بر مى‌دارد. از آنجایى که مهارت‌هاى شناختى کودک، در حال رشد است، او با این کار شرایطى را که برایش پیش آمده کنترل مى‌کند. صحنه‌اى را تصور کنید که خواهر بزرگترش آخرین شیرینى داخل ظرف را بر مى‌دارد و کودکتان با کشیدن موى او صداى جیغش را در مى‌آورد. به احتمال زیاد شما وارد عمل مى‌شوید و خواهر بزرگتر را مجبور مى‌کنید، شیرینى‌اش را با او تقسیم کند. احتمالاً دفعه بعد، خواهر بزرگتر قبل از اینکه آخرین شیرینى را بردارد کمى فکر مى‌کند.
اتلیه تخصصی کودک وانیا یزد با دکورهای جدید و خدمات ویژه (عکاسی از نوزاد در منزل ) نمونه کارها در سایت www.vaniaphoto.ir
دوست گلم گوش کن لطفا بچه ها مثل ما بزرگترا نیستن که کاراشون از روی کینه و بغض باشه اکثرا رفتاراشون از محیط سرچشمه میگیره وبازتاب اعمال خودمونه تو رفتار با بچه باید خیلی مطالعه کنی دراصل یاد بگیریم که چطور برخورد کنیم تا فرزند خوبی تربیت کنیم راهکارا رو یاد بگیر خیلی کمکت میکنه
اتلیه تخصصی کودک وانیا یزد با دکورهای جدید و خدمات ویژه (عکاسی از نوزاد در منزل ) نمونه کارها در سایت www.vaniaphoto.ir
حواسشو پرت کنید اصلا توجه نکنید به این کارشچه توجه خوب چه توجه بد یعنی چه بخندین به کارش چه دعواش کنین یا بزنینش این عمل رو درش تقویت کردین اگررواکنش نشون بدید تو تربیت برای این سن پرت کردن حواس خیلی مهمه
ممنون دوستم.داره گریم میگیره.