2777
2789
عنوان

هدیه کتاب به این کتابخونه محروم و دور افتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 10842 بازدید | 100 پست
سفید برفی جان... من الان وبلاگتو خوندم... و اگه اشتباه متوجه نشده باشم.. پدرتون فوت کرده... خیلی خیلی ناراحت شدم.. خدا صبرتون بده و تسلیت منو پذیرا باشید... امیدوارم پدرتون مهمان رسول خدا و ائمه اطهار باشن...
بهترین اتفاق زندگی من در سال 93 رفتن به پابوس سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) بود.. خدایا شکرت که منو لایق این سفر دونستی.. http://www.taranomemehr.blogfa.com **وبلاگ ترنم مهر**

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نینی چون من امروز به ادرسی که دادی پست کردم اصلا وقتی گفتی چند ساعت تا اون دو تا شهر راهه . پشیمون شدم با اتوبوس بفرستم. امیدوارم کتابهابه درد کسی بخوره . لطفا وقتی به دستت رسید بهم بگو مرسی
سلام نگار جون خیلی خیلی ممنونم ازت ما نیمه دوم عید رفتیم شهرستان و چند پیش اومدیم اکانت نداشتم که زود ت اطلاع بدم یه بسته از مشهد - کوه سنگی برام رسیده بود و یکی دیگه هم از اصفهان خیابان دقیقی ممنونم از دوستانم که لطف بزرگی کردند هر دو بسته هم اکثرا کتابهای اموزشی بودند و در اون از تربیت فرزند و ... کتاب شهر ... و بابا طاهر و اینا بود چند تا شو امروز بردم کتابخونه چون پیاده میرم و اینجا هم هوا داغه چند قسمت کردم هر دفعه چند تاشو ببرم
سلام نگار جون خیلی خیلی ممنونم ازت ما نیمه دوم عید رفتیم شهرستان و چند پیش اومدیم اکانت نداشتم که زود ت اطلاع بدم یه بسته از مشهد - کوه سنگی برام رسیده بود و یکی دیگه هم از اصفهان خیابان دقیقی ممنونم از دوستانم که لطف بزرگی کردند هر دو بسته هم اکثرا کتابهای اموزشی بودند و در اون از تربیت فرزند و ... کتاب شهر ... و بابا طاهر و اینا بود چند تا شو امروز بردم کتابخونه چون پیاده میرم و اینجا هم هوا داغه چند قسمت کردم هر دفعه چند تاشو ببرم
خانم کتابداره هم کلی تشکر کرد و باور نمیکرد که از اینترنت کمک کردن و کتاب رو فرستادن خیلی خوشحال شدم خیلی خیلی ممنون به بقیه دوستان که ایمیل نزدم در اسرع وقت ادرس رو میدم اگه کتاب ها رو تو قفسه چید و اگه اجازه داد عکس میگیرم و میذارم اینجا ممنونم
دوست عزیزم

سری هم به شهر معما بزنید

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=254020&PageNumber=1

شهر شهر فرنگه.............شهر معماهای قشنگه...........شهر بچه های زبر و زرنگه!

هر کدوم رو حل کردید اگه دوست داشتید جوابشو برام ایمیل کنید!
2810