2777
2789
عنوان

هدیه کتاب به این کتابخونه محروم و دور افتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 10842 بازدید | 100 پست
طلا جون خوندم میلتو اونجا نتونستم جواب بدم فکر نکنم مشکلی داشته باشه اینجا هم میفرستند اون شهری که گفتید اشنا ندارم باید ادرس یکی مطمئن گیر بیارم بهت میل میزنم بازم ممنون ...از پست اینجا میپرسم اونم میگم که میشه یا نه
نی نی جون آخه من نمیخوام با پست بفرستم چون خیلی گرون میشه میخوام با تیپاکس بفرستم
پست که به همه جا میفرستن مشکلی ندارن
درضمن اگه خودت گذرت اونجا میفته میتونی خودت بری از دفترشون بگیری
یعنی نیاز نیست حتما من یه آدرس بدم میتونم اسم خودتو بنویسم و بعدا بری تحویل بگیری
فقط اگه میدونی کی گذرت اونوری میفته به من بگب که همون موقعها بفرستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نینی جون من براتون ایمیل زدم ولی جئوابی نگرفتم
سوالم این بود 1
_کتاب اموزش زبان انگلیسی موسسات اموزشی به درد میخوره بفرستم یا نه ؟البته بعضی هاش نو نیستند

2- اگه ممکن باشه با اتوبوس بفرستم بدم قسمت بار اتوبوس و شما برید تحویل بگیرید چون تعداد کتابها زیاده و هزینه پستش بالا میشه
نینی جون خوندم . با اتوبوس میفرستم فقط لطفا بگو بندر عباس راحت تره یا زاهدان ؟هر جا تحویلش براتون راحت تره همون جا بفرستم . ودیگه اینکه لطفا برام ایمیل کن که به چه اسمی بفرستم .مرسی
سلام عزیزم .. من می تونم یه سری کتاب برات بفرستم .. فقط اینکه حدود موضوعاتش رو باید بهم بگی تا برات تهیه کنم یا از کتابهایی که دارم بفرستم
کوله بارم بر دوش، سفرى مى‎ ‎باید،سفرى تاته تنهایى محض...

هرکجا لرزیدى،از سفر ترسیدى ، فقط آهسته بگو: من خدا را دارم!
نی نی جون منم برات میل فرستادم... سی دی کارتون و فیلم هم میشه فرستاد؟ البته سی دی ها استفاده شده است... یعنی نو نیست....

آدرس ایمیل من عزیزم... taha.tahae@gmail.com
بهترین اتفاق زندگی من در سال 93 رفتن به پابوس سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) بود.. خدایا شکرت که منو لایق این سفر دونستی.. http://www.taranomemehr.blogfa.com **وبلاگ ترنم مهر**
2810