2777
2789
سلام دوستان کمتر کسی هست که توخونش کتاب نداشته باشه......... من قبلا تو یه شهر بزرگ بودم به خاطر ماموریت یک ساله همسرم الان یه جای محرومیم .........به دلایلی اینجا نمیتونم بگم کجا ولی اگه خواستید میتونم براتون میل کنم .......... اینجا کنابخونه داره ولی نو ترینش واسه سالها پیشه مخصوصا کتابای کمک درسی..............خودم نزدیک 20 جلد بردم دادم....... نمیدونم کسی این لطف رو در حق خانم های اینجا و دانش اموزان می کنه که کتاب مجله... یا هر چی که خوندنی و مربوط به کتابخونه باشه به ادرسی که براتون میل کنم بفرسته با هزینه پستیه خودش که هر کارتون کوچیک نهایت چهار تومن میشه واسه اینکه بدونید دروغ نمیگم خودتون بگید چکار کنم ولی وظیفه انسانیم بود که تلاشمو بکنم
سلام

خب چه اشکالی داره که اسم اون شهر و کتابخانه را بگید ؟ شما که تو اون کتابخانه کار نمی کنید !!!!!

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولا شهر کوچیکیه دوما من با مسئول کتابخونه صحبت نکردم و این تاپیکو گذاشتم و اگه نخواد قبول کنه من مجبورم ادرس خودمو بدم و خودم برم تحویل اونجا بدم فردا میرم صحبت کنم بعد به عزیزانی که ایمیل دادن طبق صحبتم با اون خانم کتابدار ادرس خودم و یا ادرس کتابخونه رو میدم
موقعی که باردار بودم فقط کتاب 9ماه انتظار چاپ چند سال پیش تو کتابخونه بود یکی دیگه که فرسوده بود نمیدونم اسمشو من تمام کمکم رو از همین نی نی سایت گفتم و هر سوالی داشتم اینجا پرسیدم و این سایتو خیلی به خانما اینجا معرفی میکنم کسی نمی یاد
2810