2777
2789
عنوان

به نظرتون شوهرم برام نقشه کشیده یا سرش به سنگ خوزده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه میرم خونه مامانم بمونم قوم شوهرمم مخالفه شهرستانن می گن ما بیایم بمونیم اما خونم 60متر وتک خوابست پدرشوهرم اگه نمی اومد میرفتم می موندم عیبی نداره تحمل می کردم اخلاق گند مادرشوهرو اما خانوادگی میان بمونن منم اصلا باهاشون جورنیستم و سرم هزارتا بلا اوردن براهمین تصمیم دارم برم خونه مامانم
خونه مامانم راحتم مادرشوهرم اصلا چشم دیدنمو نداره جلوشوهرم زبون میریزه اون که رفت یه لیوان ابم دستم نمیده براهمین میرم خونه مامانم شیرم بیاد خودم خوب بشم بعد بیام خونه خودم
اخه پدرشوهرم اتیشم میزنه تو کجا میایی من باید راحت باشم یانه بارداریمم خیلی سخت بود هفته 37 هستم از شدت تهوع موهامو می کشم دوس دارم استراحت کنم تو ارامش باشم اما متاسفانه حالیشون نیست
اخه من کلا باهمشون قهرم نه خونشون میرم نه اجازه میدم بیان مرگ 1بار شیون 1بار مادرشوهرم خیلی اذیتم کرده خداازش نگذره باهیچ کدوم نه حرف میزنم نه محلشون میذارم به شوهرم گفتم دوس نداری طلاقم بده برو با اونا زندگی کن بله چشم بگو فقط من خستم بریدم بیشترازاین اگه اذیت بشم میرم اونم اصلا حرفی نزد از خانوادش اما امروز شک کزدم به خاطر محبت یه هوییش
مواظب خودت و بچه باش. قدر خودت رو بدون. هیچ وقت یادم نمیره مادر شوهر بعد زایمانی اومد خونه مامانم دیدنم برگشته جلو همه بهم میگه به خاطر بچه اومدم ها. یعنی به خدا هیچی هم بینمون پیش نیومده بود بگم به خاطر این موضوع اینطوری گفت. آخرش کاشف به عمل اومد با پدر شوهرم بحثش شده بوده. پدر شوهرم منو خیلی دوست داره منم همینطور ایشونو