2777
2789
عنوان

تجربه سفر به مالزی

| مشاهده متن کامل بحث + 2399 بازدید | 22 پست
عزیزم من پارسال اونجا بودم هتل ما 4 ستاره کنکورد بود....هتل خوبی بود .اتاقای هتل کوچیک بود اما کلا خوب بود...موقعیت مکانیش عالی بود.اگه 4ستاره برات مهم نیست اینجا رو پیشنهاد میکنم اما اگه حتما میخوای 5ستاره باشه اطراف همین هتل پر از هتلهای 5ستاره بود.جاش دقیقا پشت برجای دوقلو هست و5 دقیقه پیاده تا اونجا...

اگه رفتی کنکورد حتما بگو طبقه 13 به بالا اتاق میخوای چون بازسازی شده و تمییزه اما طبقات پایین که به ایرانیا میدن بوی رطوبت میده ما شانس اوردیم....راستی جلوی هتل هم ایستگاه مونو ریله...پشت خیابان هتل خیابونیه که توش پر از دیسکو هست........

از هتل بگزریم یه چیز دیگه بهت بگم....وقتی میرسین کوالا لامپور مبرنتون یه جایی که کارگاه شکلات سازیه...حدودای ظهر میبرنتون.اگه با برنامه تور برید بیرون یه شب میبرنتون یه جایی که بهتون رقص های سنتی مالزی رو دارن و کلا با فرهنگ مالزی آشناتون میکنن.......میخوام بگم اینجا دقیقا کنار همون کارگاه شکلات سازیه شام هم بهتون میدن از ما نفری 40 دلار گرفتن و جالبه شب دیدیم که کنار کارگاهی بود که صبحش مارو بردن و تا هتل ما پیاده دقیقا 5دقیقه یا کمتر پیاده راه بود هههه...فکر کنم اگه خودتون بدون تور برین مناسبتر باشه..شامشم بوفه بود.اسمشsaloma
خرید آنلاین از ALIEXPRESS و quizclothing و سایتهای خارجیhttp://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=28321

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام نمی دونم چی شد که مالزی رو برای سفر انتخاب کردم. اول قرار بود با دوستانم برم. اما نشد و از اونجا که خیلی تحقیق کردم گفتم یبار دیدن ارزش داره، حالا چون می خوام مهر تنهایی برم. هتلم نزدیکه بوکیت بیتانگه، تجربه سفر خارجی داشتم اما ترانزیت نبوده برای همین بیشتر نگرانم البته جاهای توریستی کیف قاپی و‌دزدی هست. اما بمن گفتن خیلی مواظب باش و به کسی اعتماد نکن.مثلا نمی دونم می تونم خودم بلیط مترو و اتوبوس بگیرم و جایی برم. یکی از سفرام به استانبول بود اونجا رفتم که سوار مترو بشم با اسانسور رفتم پایین، چند تا خط بود گیج شدم. اومد بالا همه جارو با تور لیدرمون رفتم که خب گرون‌شد.