2777
2789
تا یک ماه پیش که دخترم از کریر استفاده میکرد رو صندلی جلو کنار خودم میبستمش و راحت بودم... بعد دیگه هم کریرش کوچیک شد و هم ازش خسته شد. براش صندلی ماشین خردیم. وقتی میذارمش صندلی عقب همش گریه میکنه و میخواد بیاد جلو. بعد وضعیت منو تو اتوبان تصور کنین... حتی اگر بتونم جایی نگه دارم فایده نداره چون تنها درخواستش اینه که بیاد بغلم. به نظرتون چه کنم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه مدت کم تحمل کن خوب میشه
بذار یکم گریه کنه ولی زیاد نه که اذیت بشه
مسافتهای کم اطراف خونه تون برو که زود برسی و مجبور نشی بذاری که زود گریه کنه
حتما یه عروسک یا یه خوردنی مثلا یه تیکه نون بده دستش
موزیک بچگونه بذار و خودت باهاش بخون
فقط اصلا جلو نیارش که اگه عادت کرد دردسر میشه
عزیزم نباید از اول کریر رو میزاشتی جلو
من دخترم رو از اول صندلی پشت گذاشتم الان تا میزارمش تو صندلیش سریع میخوابه تو ماشین اصلا بیدارنمیشه
ولی هرگززززززززززززززززززززز بچه رو جلو نزارین که من دیدم عواقبش چقدر وحشتناک بوده
سلام.پسر من هم اصلا تو صندلی ماشینش نمیشینه.اگه خیلی گریه میکنه خودشو بذار صندلی جلو و با کمربند ببندومن اینکار رو میکنم البته اگه مسافت زیاد باشه میزارمش توو صندلی و اولش یه موزیک با صدای بلند میزارم و باهاش میخونم تا ساکت بشه بعد خودش اروم میشه.شانس اوردم قرتیه.یه بار داشتم با صدای بلند میخوندم که دیدم پشت چراغ قرمز ماشین بغلی چپچپ نگاه میکنه:000000000
سال نو مبارک ،
منم براش آهنگ مورد علاقه اش رو میزارم و چند تا لگو دادم بهش، با اون ها سرگرمه، خیلی کم هم براش تو ماشین کارتون میزارم.
شاید صندلی ماشینش ناراحته؟
پسر من از وقتی رو به جلوی ماشین نشست خیلی بهتر شد.
2810