2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دخترمنم18ماهشه دیروزواکسن18ماهگی زد بااینکه فوق العاده دختربدخوراکیه ووااااااقعاهیچی دوس نداره ولی با4وعده چیزی که بهش میدم این ماه معجزه کردمووزنشوبه12رسوندم اصلادکتردهنش بازمونده بود،قدشم83
    باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
دخترمن پازل دوتکه براش خریدم خیلی خوب بلده وخونه سازی ومکعب سازی حرفه ای انجام میده،کلمه خیلی میگه وحدودیکماهیه جمله هم میگه وصدای همه حیواناتوبلده،بامداددایره میکشه وخط عمودی وافقی میکشه، خودم براش حیوان ووسایل خونه رامیکشم وازش میپرسم این چیه قشنگ جواب میده وکلا تمام روزباهم مشغولیم
تبسم جون دخترمن به معنای واقعی هیچی دوس نداره بوی تخم مرغ ببهش بخوره بالامیاره وازلبنیات بییییییییزار نه پنیر نه یه قطره شیر نه ماست نه انواع خامه ها نه شیرکاکائووشیرموز نه میوه وآبمیوه وخلاصه هرچی فکرشوبکنی
خیلیلگفتن بهش پیله نکن و.....ولی انقدر روزایی بودکه محلش ندمو تاشب به زور4تاقاشق غذابخوره وخلاصه بی محلی هم جواب نمیداد
براهمین فقط4وعده چیزبهش میدم اونم بافاصله4ساعت تواین چهارساعت شایدآبم نخوره ولی وعده های غذاییشو باهزارمدل دلقک بازیو تلویزیونو گازبازی و....میدم چون من بااین حرف که بذاربه حال خودش هرچی دلش خواست بخوره شدیدامخالفم ورشداصلی یک انسان تودوسال اول زندگیه وبایدخیلی خوب به بچه رسید تارشدذهنی وجسمی خوبی داشته باشه درضمن من اصلادخترموسرموضوع غذانخوردن دعوانمیکنم ولی جوری رفتارمیکنم که دیگه میدونه به هرشکلی هست بایدغذاشوبخوره
سلام خانوما پسر منم یک و نیم سالشه خیلی اذیت میکنه. دیوونه شدم از دستش.فقط شیر میخوره اونم نه شیر پاستوریزه فقط شیر مادر. گه گاهی هم غزا میخوره دیگه میخوام از شیر بگیرمش.
فروش لباس و کفش دخترانه قیمت پایین کیفیت بسیار خوبwww.mamankoochak.blogfa.com