2777
2789
عنوان

توروخدا بهم کمک کنین بچم داره تلف میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1206 بازدید | 18 پست
عزیزم اصلاااا نگران نوک سینه نباش بچه حتی بدون نوکم میتونه شیر بخوره من الان دخترم یک سال و نیمشهولی سینم نوک نداره فقط وقتی میمکه خیییلی کم در میاد که اونم باید همیشه دستمو سرش فشار بدم که از دهنش در نیاد البته مال شما ایشالله به مرور در میاد این اوایل یکی ماساژ زیر اب گرم رو فراموش نکن یکی کییسه اب گرم روش بزار تا سفتیش اذیتت نکنه
ﺘﺎً اللهم عجل لولیک الفرج
عزیزم منم سینم نوک نداشت زیاد از داروخونه یه چیزی هست مثل نوک میذاشتم رو سینم میخورد خریدم تا 2 3 ماه بزرگتر شد دوشیدم با شیشه دادم
جنگل فقط دیدنی نیست فقط سوختنی نیست خوردنی هم هست من یک جنگل چوب سادگی ام را خورده ام...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخی بمیرم الهی .. منم دو ماه پیش وضع تورو داشتم .. آخ که چقدر بهم سخت گذشت و چقدر اشک ریختم .. آخه نوک سینه منم کوچیک بود و پسرم نمیتونست بگیره همش گرسنه بود و گریه میکرد .. الهی بمیرم براش چقدر جیغ کشید از گشنگی .. یادم میوفته جیگرم اتیش میگیره .. عزیزم فقط باید صبور باشی من سینم نوک نداشت اصلا .. صافه صاف بود خیلی اذیت شدم ولی بلاخره نوک درآورد و الان خداروشکر پسرم خوب میتونه میک بزنه و شیر بخوره .. با انگشتات سعی کن نوکشو ماساژ بدی به سمت بیرون .. بچه میک بزنه خودش درمیاد .. فقط مواظب باش زخم نشه سینه های من زخم شد خیلی عذاب کشیدم .. خیلییییییییییی.. :(
*پسرم عاشقتم *همسرم دوست دارم***خدایا شکرت ***
شیرتو بدوش با سرنگ یا قاشق بده بخوره .. تروخدا با شیشه ندیا .. اونوقت دیگه سینتو خیلی سخت میگیره .. صبور باش خوب میشه .. خیلیا این روزا رو گذروندن .. واسه تو هم به خیر و خوشی میگذره ایشاله .. فقط شیشه نده .. تو nicu به بچه من شیشه داده بودن خاک بر سرا واسه همین بچم دیگه سینمو نمیگرفت ..
*پسرم عاشقتم *همسرم دوست دارم***خدایا شکرت ***
2805