2777
2789
عنوان

روش مطالعه دروس کنکور - دبیرستان

1330 بازدید | 14 پست

سلام به همه مخصوصا کنکوری ها و دبیرستانی ها 

بنده مشاور کنکور هستم 

بنده یه کانال تلگرام راه اندازی کردم و تجربیات خودمو از کنکور و تجربیات که از مشاوره دانش اموز های خودم داشتم رو در کانال قرار میدم @MTH_44

امروز در این تاپیک روش مظالعه درس زیست شناسی درس بسیار مهم گروه تجربی رو قرار میدم 

روش مطالعه هر درسی که میخواید اعلام کنید تا زودتر بنویسم و در کانال قرار بدم 

سوالی در هر زمینه از کنکور داشتید در خدمتتون هستم هم در این تاپیک هم در کانال تلگرام امکان پرسش و پاسخ هست 

زیست شناسی 

درس اختصاصی رشته تجربی 

شامل 50 سوال در مدت زمان 36 دقیقه 

زمان معمولا هر تست 42 ثانیه 

زیست ، درسیه که مطالعه کتاب درسی از اهمیت زیادی برخورداره و طراحان سوال علاقه به متن کتاب درسی دارن  

مخصوصا قید ها ( همه ، هیچ‌گاه ، به ندرت ، بیشتر ، اکثرا ، برخی از و ... )و اشکال کتاب درسی 

در زمان مطالعه قید ها باید توجه و تاکید و تمرکز بسیاری داشت و حواسمان باشد اشتباه نکنیم 

و اشکال و اجرای مختلف آن را باید به دقت در ذهن بسپاریم 

درس زیست باید به صورت عمیق و تحلیلی خوانده شود و تست زده شود 

در زمان تست و تمرین باید علت درست بودن گزینه صحیح و علت اشتباه بودن گزینه های غلط را بدانیم ( این موضوع از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است ) 

و باید تا حد امکان از سوالات و تست های کنکور های سراسری سال های گذشته استفاده کنیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دو نوع مطلب در زیست وجود دارد 

مطالب ساده و روان 

مطالب سخت و نیازمند تحلیل 

1 ) مطالب ساده و روان : 

در فصول و مباحث روان و ساده ، خوانش کتاب درسی ( با تمرکز بر قید و اشکال ) کفایت میکند 

بعد از مطالعه و فهم دقیق متن کتاب باید تست مبحث مربوطه رو بزنیم 

اگر در حل تست با سوالاتِ سختِ زیادی مواجه نشدیم و یا اشتباهات چشم‌گیری نداشتیم معلومه که درس رو یاد گرفتیم 

و اگر ضعف داشتیم میتونیم با درسنامه کتاب کمک درسی یا جزوه معلم یا فیلم آموزشی دنبال تفسیر و تحلیل مبحثی که ضعیف هستیم باشیم و یه این شکل کامل یادبگیریم 

مطالب سخت و تحلیلی تر : 

برای مباحث سخت و تحلیلی نیازمند یک متن روان و ساده و قابل فهم برای خودمون هستیم 

این مطلب و متن ساده می‌تونه جزوه معلم ، درسنامه کتاب های کمک درسی و یا فیلم های آموزشی باشه 

بعد از خواندن درسنامه از منبع مناسب باید تست بزنیم 

اگر در حل تست ها با سختی یا اشتباه زیاد مواجه نبودیم ، مشخصه که درس رو فهمیدیم و منبع و درسنامه رو درست انتخاب کردیم 

بعد از حل تست مبحثی باید متن کتاب درسی خوانده شود و مباحث مربوطه رو با متن کتاب تحلیل و بررسی کنیم 

دوره و مرور زیست شناسی به علت فرار بودن مطالب باید بسته به دانش آموز هر چند وقت یکبار اتفاق بیفته 

دوره و مرور درس زیست شناسی با استفاده از خواندن کتاب درسی و حل تست اتفاق می‌افته 

خلاصه نویسی زیست اهمیت زیادی داره 

مخصوصا هایلایت کردن مطالب ساده و روان و قید ها در متن کتاب درسی 

معمولا پیشنهاد میشه با چند رنگ اینکار انجام بشه 

چند نکته 

زیست تقریبا هر روز باید خواندن شود 

منابع کمک درسی متعددی برای زیست وجود دارد ، بهترین آنها برای هر شخص منبعی است که کاملا درسنامه آن را میفهمد با این حال عمدتا خیلی سبز پیشنهاد میشود 

برای درس زیست بعد از حل تست هر مبحث باید متن مبحث مربوطه در کتاب هم خوانده شود ( ترجیحا همان روز یا نهایت فردای آن روز ) 

ممنون،فقط درسها رو چجوری باید مرور کنیم مثلا اگه حفظی هارو همون خلاصه نویسیارو مرور کنیم و ریاضی و ف ...

روش دوره و مرور هر درس میتونه متفاوت باشه 

اما حالت کلی دروس تحلیلی با خوندن خلاصه نویسی ( شامل فرمول و نکات مهم ) و بعد حل تست پوششی و اون سوال و تست باید در بر گیرنده اصل و کلیات مبحث مربوطه باشه 

برای دروس توصیفی و حفظی زدن تست کار درستی نیس برای دوره و مرور و باید نکات و خلاصه های نوشته شده ( یا ممکنه زیر مطالب مهم خط کشیده باشیم یا هایلایت کرده باشیم ) رو بخونیم اگر به مشکل خوردیم ذهنمون نبود درسنامه رو باز میخونیم 

خیلی از این نوع درس ها خوندن متن خود کتاب هم کفایت میکنه 

دروس حفظی فرار هست و معمولا در نیمسال دوم خونده میشن و دوره و مرور باید زودتر از دروس تحلیلی باشه 

اما دروس تحلیلی ریاضی و فیزیک و ... بیشتر در ذهن میمونه اما برای تسلط بیشتر باید تست زیادی به مرور کار کرد 

ممنون،فقط درسها رو چجوری باید مرور کنیم مثلا اگه حفظی هارو همون خلاصه نویسیارو مرور کنیم و ریاضی و ف ...

تعداد تست خاصی هم نداریم به تعدادی که اصل مطلب و مبحث گذشته یاد آوری بشه 

دوره و مرور روزانه حتما داشته باشید 

یعنی اگر یه زنگ شما 90 دقیقه است میتونید 15 الی 30 دقیقه به مرور مطالب گذشته مشغول باشید 

من توی گوگل داشتم میچرخیدم با یه سایتی آشنا شدم توی یه ویدئو اومده بود روش مطالعه ریاضی کنکور رو توضیح داده بود خیلی جالب بود نکاتی خوبی میگفت.

لینکش رو برات میذارم اگه دوست داشتی تو هم ببین

روش مطالعه ریاضی کنکور: https://rabinedu.com/mathematical-study-method/