فقط اینبار به خانم ها سلام کردم چون این سوال فقط از اونهاست. این سوال شاید سوال خیلی از مردان باشه و فکر می کنم نظر سنجی از خانم ها بهترین آمار باشه برای مردهایی که نمی دونند مساله ریش گذاشتنشون باب پسند خانم ها هست یا خیر. البته می دونم یک چیز سلیقه ای می تونه باشه ولی می خوام هر خانمی که این تاپیک رو می خونه واقعا نظرش رو که خیلی می تونه به هر مردی که این تاپیک رومی خونه کمک کنه بگه و انشاالله یک منبع اطلاعاتی خوبی بشه برای همه مردانی که تو این قضیه دودل هستند که ریش بزارن یا نه. البته منظورم از ریش در حد آقای بن لادن نیستا یک ته ریش مرتب و یا بزی یا ستاری و ....
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عرض نکردم ... بنده تا امروز فکر می کردم اکثریت غریب به اتفاق خانم ها از هر نوع ریش متنفرند اما همین سوالم باعث شد ببینم نه اینطور نیست و گویا اکثرا وجود ریش رو ترجیح می دن منتهی به اشکالی که خودشون فرمودن. من دنبال همین راهنمایی ها هستم تا مخ معیوبم رو از نو بسازم.. و دیدم رو به زنان عوض کنم البته دید بدی نداشتم تا امروز هم اما ازشون وحشت داشتم.. مرسی ... همچنان منتظر نظرات دیگر خانم های محترم هستم.
بر عکس اکثر دوستان من از ته ریش متنفرم مثل سیاوش قمیشی البته خودشو دوست دارم اما از ته ریشش خیلی بدم میاد
اگه بنا به ریش گذاشتن باشه باز پروفسوری بهتره ولی از همش بهتر بی ریشی _سبیل هم بستگی داره به بعضی ها میاد و بعضی عیبهای صورتشونو مثل بینی بزرگ یا فک جلو اومده رو می پوشونه
سلام مدل ریش آقای ستار خواننده ایرانی لس آنجلس از قدیم معروف شده به ریش ستاری. http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTOMIO0nFXIfE99oXUyd7ZXKHAdgsJpcU8TcmB7ycmF7zVZEoKv
ممنون از همه خانم ها... نظر سنجی این تاپیک همچنان ادامه دارد.
من صورت شش تیغ دوست دارم .ته ریش اصلا خوشم نمیاد .ته ریش صورت بیشتر اقایون رو کثیف و نامرتب نشون میده مگر اینکه واقعا بهش بیاد .مثل بهرام رادان یا پارسال پیروزفر یا هنرپیش های هالیوودی که به بعضی هاشون خیلی میاد سبیل هم سبیل چپی خوبه .حس خاصی بهم میده . همسرم وقتی با من ازدواج کرد ریشش لنگری بود .به اصرار من زد .الان همه بهش میگن بهتر شده اینجوری بیشتر بهش میاد ریش و سبیل ممکنه بتونه یه سری ایرادات صورت رو اصلاج کنه مثلا لاغری و تو رفتگی گونه ها رو
ممکنه به بعضی ها بیاد به بعضی ها نیاد .به سبزه و سفید بودن پوست و سالم بودن پوست هم مرتبطه .بعضی ها هم شش تیغه می کنن صورتشون یه براق بدی میشه .سبز میشه . در ضمن خط ریش هم خیلی موثره تو زیبا نشون دادن صورت اقا