2777
2789
عنوان

نظر خانم ها در مورد ریش و سبیل آقایون

| مشاهده متن کامل بحث + 78199 بازدید | 103 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عرض نکردم ... بنده تا امروز فکر می کردم اکثریت غریب به اتفاق خانم ها از هر نوع ریش متنفرند اما همین سوالم باعث شد ببینم نه اینطور نیست و گویا اکثرا وجود ریش رو ترجیح می دن منتهی به اشکالی که خودشون فرمودن. من دنبال همین راهنمایی ها هستم تا مخ معیوبم رو از نو بسازم.. و دیدم رو به زنان عوض کنم البته دید بدی نداشتم تا امروز هم اما ازشون وحشت داشتم..
مرسی ... همچنان منتظر نظرات دیگر خانم های محترم هستم.
بر عکس اکثر دوستان من از ته ریش متنفرم مثل سیاوش قمیشی البته خودشو دوست دارم اما از ته ریشش خیلی بدم میاد

اگه بنا به ریش گذاشتن باشه باز پروفسوری بهتره ولی از همش بهتر بی ریشی _سبیل هم بستگی داره به بعضی ها میاد و بعضی عیبهای صورتشونو مثل بینی بزرگ یا فک جلو اومده رو می پوشونه
من که خیلییییییی ریش رو دوست دارم ؛ته ریشم خیلی قشنگه

ولی خیلی بدم میاد مرد اصلا ریش نداشته باشه
به نطرم حتما شما ریش بذار خیلی مردونست
خدایا،عقیده هایم را از عقده هایم مصون بدار.
من عاشق ریش و سبیل شوهرم هستم ... پروفسوری که میزاره خیلی بهش میاد...تو عروسیمونم پروفسوری گذاشته بود.. ولی دوس ندارم شیش تیغه کنه.. آخه یکم پسرونه میشه ... قیافه مردونشو خیلی بیشتر میدووووووووووستم...
*پسرم عاشقتم *همسرم دوست دارم***خدایا شکرت ***
معمار بانو : بچه ها ریش ستاری دیگه چه مدلشه؟؟؟

سلام مدل ریش آقای ستار خواننده ایرانی لس آنجلس از قدیم معروف شده به ریش ستاری.
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTOMIO0nFXIfE99oXUyd7ZXKHAdgsJpcU8TcmB7ycmF7zVZEoKv

ممنون از همه خانم ها... نظر سنجی این تاپیک همچنان ادامه دارد.
من صورت شش تیغ دوست دارم .ته ریش اصلا خوشم نمیاد .ته ریش صورت بیشتر اقایون رو کثیف و نامرتب نشون میده مگر اینکه واقعا بهش بیاد .مثل بهرام رادان یا پارسال پیروزفر یا هنرپیش های هالیوودی که به بعضی هاشون خیلی میاد
سبیل هم سبیل چپی خوبه .حس خاصی بهم میده .
همسرم وقتی با من ازدواج کرد ریشش لنگری بود .به اصرار من زد .الان همه بهش میگن بهتر شده
اینجوری بیشتر بهش میاد
ریش و سبیل ممکنه بتونه یه سری ایرادات صورت رو اصلاج کنه مثلا لاغری و تو رفتگی گونه ها رو

ممکنه به بعضی ها بیاد به بعضی ها نیاد .به سبزه و سفید بودن پوست و سالم بودن پوست هم مرتبطه .بعضی ها هم شش تیغه می کنن صورتشون یه براق بدی میشه .سبز میشه .
در ضمن خط ریش هم خیلی موثره تو زیبا نشون دادن صورت اقا