2777
2789
عنوان

مردای کدوم شهر واسه ازدواج بهترن

| مشاهده متن کامل بحث + 4039 بازدید | 183 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من که شیرازم همه مدل مردی اینجا هس 

ولی من شوهر کرد میخوام قد بلند و هیکلی و سفید😁 بی غیرتم نیسن

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ❤

هر جایی خوبو بد داره الان ما تو نزدیکامون داریم زنش تاج سرشه 

یکی رو هم داریم هر روز میوفته به جون زنش

آهااااای تویی که داری امضامو میخونی میدونم سختی های زیادی داری اما بخنددنیا به انرژی لبخندت احتیاج داره❤️.  https://harfeto.timefriend.net/16443465828038 چالش حرف ناشناس 

همه چی بستگی به فرهنگ و نحوه تربیت یه خانواده داره تو هر شهر هم آدم خوب هست هم بد نمیشه گفت فلان شهر بهترن

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
منم گرگانی ام اصالتا.واقعا مرداش خوبن ک میشن فامیلامون همه زن دوستن

خوشبختم منم گنبدام ، حس میکنم مردای دورو ورم خیلی بهتر از بقیه جاهاس 😁👍

✌️                                                https://harfeto.timefriend.net/16303622788192                         

به نظرم ترک ها ...خودم ترک نیستم اما دیدم که خیلی به زنهاشون احترام میزارن خیلی سرسنگین هستن اهل چشم چرانی و زن دوم اینا هم نیستن وفادار ترن و اوصولا خوب میتونن درآمدشونو مدیر یت کنن.

نمیدونم چرا با اینهمه تعریفم عروس ترکها نشدم۰😄😄😄

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم

والا من از وقتی اینجا عضو شدم فهمیدم چقدر مردای دور و برم من خوبن.ادا اصول ندارن.چشمشون به دست دیگران نیست که ۴ تا تیر تخته ی زندگیشونو تامین کنن و پوشک و پوار و شورت بچه ای که ایشون درست کرده بدن.به معنای واقعی مردن و تکیه گاه.

من جنوبیم.

2810